TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamuk: Vatandaşlarımız gelişmelerden memnun

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Hafta sonu halkın akın ettiği piknik alanı ve parklarda vatandaşları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pamuk: Vatandaşlarımız  gelişmelerden memnun
p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

ADANA(İLKHABER) - Hafta sonu halkın akın ettiği piknik alanı ve parklarda vatandaşları ziyaret eden AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, " Seyhan İlçe Teşkilatı olarak halkımızı her ortamda ziyaret ediyoruz. Siyaset halka hizmet aracıdır. Siyasette gönüllülük esastır ve mesai mefhumu yoktur. Biz de mesai ve tatil ayırımı yapmadan halkımızla beraber olmaya çalışıyoruz. Hazırladığımız broşürlerle fitne ve fesat odaklarına fırsat vermeden halkımızı gelişmelerle ilgili olarak anında bilgilendiriyoruz." dedi.

Halkın öneri ve şikayetlerini dikkate aldıklarını ifade eden Pamuk," Halkımız gelişmelerle ilgili memnuniyetlerini dile getirdiği gibi bazı öneri ve şikayetlerde de bulunuyor. Biz de halkın öneri ve şikayetleri ışığında daha isabetli kararlar alıyoruz, daha verimli ve bereketli çalışmalarda bulunuyoruz. Halka danışmadan hiçbir şey yapmıyoruz. Halk ne istiyorsa ve nasıl istiyorsa öyle yapıyoruz. Bu ülke bu milletindir. Onların dediği olacaktır." şeklinde konuştu.

Siyasetin sabır isteyen ve uzun soluklu bir iş olduğuna dikkat çeken Pamuk, şöyle devam etti:

"Siyasetin çok değişik ve değişken parametreleri var. Siyasette kullanılacak argümanlar özenle seçilmelidir. Her çalışmada halkın gönlü ve rızası alınmalıdır. Milletin selameti ve teşkilatın maslahatı göz önünde bulundurulmadan yapılan çalışmalar fayda yerine zarar verir. Siyasi çalışma veya hizmet yapılırken halkla beraber yapılmalıdır. Halkın içinde olmadığı ve katılım göstermediği çalışma ve hizmetler karşılık bulmazlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.