TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fakıbaba: Para kazanmak için ortak akıl şarttır

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, hafta sonunu haşimiye, hanlar bölgesinde esnafı ziyaret ederek geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fakıbaba: Para kazanmak  için ortak akıl şarttır
p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 115%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Calibri",serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, hafta sonunu haşimiye, hanlar bölgesinde esnafı ziyaret ederek geçirdi. Fakıbaba, turistlerin çok yoğun uğradığı bölgede esnafın daha fazla para kazanması için ortak akılla projelerin geliştirilmesinin şart olduğunu söyledi. AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen esnaf ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte tarihi hanlar bölgesindeki esnaf ziyaret edilerek sorunları dinlendi. AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Fakıbaba, Haşimiye bölgesinde yaklaşık iki buçuk saat süren ziyarette bin civarında esnafla tokalaştı. Fakıbaba, esnafın Cumartesi ve Pazar günleri daha fazla para kazanması için yayalaştırma projesinin hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. Bunun en azından hafta sonu denenmesi gerektiğini dile getiren Fakıbaba, yayalaştırma projesiyle esnafın daha fazla para kazanacağına inandığını vurguladı. Fakıbaba AK parti Merkez İlçe yönetimyle esnaf ziyaretinin çok verimli geçtiğini belirterek bu ziyaretlerin belirli aralıklarla devam edeceğini aktardı. Bölgedeki esnafın daha fazla para kazanması için ortak akılla projeler geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Fakıbaba şöyle konuştu:

”İnanın belediye olarak Ahmet Fakıbaba olarak kafamda 50 tane plan var ama maalesef bu tek başına uygulanmıyor. Urfa’nın ve bu bölgenin kıymetini çok iyi bilmek lazım. Turistlere katkıda bulunacak projeleri buralara uygulamak lazım. Esnafın Cumartesi ve Pazar günleri çok para kazanmasını sağlamak lazım. Ama tek başına bu projeler yürümüyor. Ciddi bir şekilde ortak akılla bütün sivil toplum örgütleri, belediye, vilayet bir araya gelip bu projeleri hızlı bir şekilde yapıp çünkü turist bakımında Cumartesi Pazar günlerinde kaybedeceğimiz zamanımız yok. Mutlaka ve mutlaka bazı yerlerde yayalaştırma projelerinin olması gerekiyor. Esnafın daha fazla para kazanmasını sağlamamız lazım. Bazı yerlerde yayalaştırma projeleri en azından Cumartesi günleri ve Pazar günleri denene bilir. O kadar kalabalık ki bir taraftan motosiklet, bir taraftan otomobil, bir taraftan insanlar, bir taraftan toplu taşıma araçları halkı da esnafı da çok rahatsız ediyor. En azından haftanın bir günü çarşı bölgesinde yayalaştırma projesi denenmiş olsa ben inanıyorum ki esnaf da bunun faydasını görecektir. Hatta diğer günlerde bu bölgenin yayalaştırılmasını isteyecektir. Bence bu projeleri yapmamız gerekir diye düşünüyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.