TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamuk: Milletimiz özgürleştikçe, milli egemenliğimiz pekişiyor

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, milletin özgürleştikçe, milli egemenliğin pekiştiğini ve çocukların geleceğe umutla baktığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pamuk: Milletimiz özgürleştikçe, milli egemenliğimiz pekişiyor
ADANA (İHA) -   AK Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Yenibey Mahallesinde Doğu ve Güneydoğu’dan göçle gelen dezavantajlı aile çocukları için gezi ve tiyatro etkinliği düzenledi. Etkinlikle konuşan Kadın Kolları Başkanı Serap Torun, hayatın her alanında halk ile beraber olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “İmkanları iyi olan insanlarımızla dezavantajlı insanlarımızı buluşturuyoruz. Bu anlamda bir STK mantığı ile halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bugün de sosyal imkanlardan yoksun bazı aile çocuklarını evlerinden alıp gezdiriyoruz. 23 Nisan’da çocuklarımız bizi değil, biz onları eğlendiriyoruz” dedi.
  23 Nisan’ın anlam ve önemine değinen AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ise Türkiye’de her geçen gün siyasi ve ekonomik özgürlüğün daha da güçlendiğine dikkat çekerek, “Milletimiz de hayatın her alanında daha müreffeh ve özgür bir alanda yaşama imkanı buluyor. Milletimiz özgürleştikçe, milli egemenliğimiz pekişiyor ve çocuklarımız geleceğe daha umutla bakıyor” diye konuştu.
  Türkiye’de çığırından çıkmış bir anlayışla yapılan siyaset mantığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tamamen değiştirdiğini söyleyen Pamuk, “Sayın Başbakanımız siyasete itibar ve işlerlik kazandırdı. Siyaset artık şahsi menfaatleri takip ederek ‘iş bitiren'değil, topyekun ‘millete hizmet'eden bir kurum oldu. Milletin siyasete ve siyasetçiye bakışının müspet yönde değişmesi ile halkın siyasete güveni ve teveccühü arttı” ifadelerini kullandı.
  Pamuk, bölgesel, dinsel ve etnik milliyetçiliğe ‘hayır'dediklerini belirterek, “Milliyetçilik lafla değil, milletine hizmet ve değerlerine hürmetle olur. Bugün bu anlayışın yayıldığını ve genel kabul gördüğünü görüyoruz. Sadece siyasiler ve devlet bürokrasisi değil, Sivil Türkiye’nin de elinden gelen çabayı gösterdiğini görüyoruz. Gelinen noktada farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu ve farklılık içinde birlikteliğin mümkün olduğunu müşahede ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.