TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşkın’dan birlik mesajı

‘3 hilali Adana semalarında gururla dalgalandıracağız’

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aşkın’dan birlik mesajı

ADANA (İLKHABER) MHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aşkın, Türk milliyetçilerinin Türkiye’nin içine düştüğü veya düşürüldüğü her kötü durumda, her bunalımda hiçbir karşılık beklemeden ona sahip çıktığını söyledi. Aşkın, “Türk Milliyetçileri kendisini millete gönüllü adamış olarak karanlık gidişata karşı bir milli-sosyal muhalefet olarak ortaya çıkıp her zaman var olmuştur” dedi.

Milliyetçi Haraket partisi’nin Adana’da dalga dalga yayıldığını ifade eden Murat Aşkın, “MHP artık kent  kültürü ile yaşayan tüm Adanalı hemşehrilerimiz el birliği yaparak yarınların güçlü ve huzurlu kentini kurmanın yollarını aramaya başlamıştır. Türk milliyetçilerin vazifesi, bu kutsal davayı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek, hepimizin, herkesin boynunun borcudur. Hareketin Lideri  Türk milliyetçilerinin yüz akı hemşehrimiz saygıdeğer genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘Bilgi, inanç, azim ve idealizm ile donanmış genç nesillerin yenemeyeceği hiçbir zorluk, ulaşamayacağı hiçbir hedef, başaramayacağı hiçbir iş yoktur’ ifadelerinden yola çıkarak Ülkü Ocaklarının, yeri ve önemi bu noktada ortaya çıkmaktadır” diye konuştu.

“3 HİLALLİ KUTLU SANCAK ADANA SEMALARININ EN ÜST NOKTASINDA DALGALANACAKTIR”

 Ülkücü gençliğin Türk gençliğinin milli duyarlılıklarının çelikleşmiş ifadesi olduğuna dikkat çeken Aşkın, daha sonra şöyle devam etti:

“Ülkü Ocakları bu bilincin, duyarlılığın, ülke ve millet sevgisinin yıkılmaz kalesidir. Ülkü Ocakları, aynı zamanda, bilginin, bilimin, kültür ve sanatın geliştirildiği bir merkez, bir okuldur. Türk gençliğinin, milliyetçi, vatansever duygularla donandığı, hem de yarına hazırlandığı bilim ve irfan yuvalarıdır. Bunun dışındaki bir misyon, bir davranış, Türk milliyetçilerinin tarihî rolünü küçümsemek ya da çarpıtmak anlamına gelir. Aynı şekilde, milliyetçi-ülkücü hareketi, marjinal bir hareket haline dönüştürmek isteyenlerin ya da öyle görmeyi arzulayanların amacına hizmet eder. Hiç kimse, hangi gerekçeyle olursa olsun, Türk milliyetçilerinin Türk milletinin gözündeki imajını bozma hakkına sahip değildir. Bu tür insanların, art niyetlilerin bu ulvî çatı altında yeri yoktur. Ülkücü Hareket, basit bir protesto hareketi, bir reaksiyoner hareket de değildir. Büyük milli hedefleri olan, kültür, bilgi ve inanç hareketidir. Bu vesile ile Adana Ülkü Ocakları il başkanlığı atama süresi içerisinde göstermiş oldukları hassasiyet için Ülkü Ocakları Genel merkezimize, Adana İl Başkanımız sayın Mustafa İzgioğlu’na, MHP genel merkez yöneticilerimiz sayın Yılmaz Tankut ve A. Fatin Özdemir’e, Adana milletvekillerimiz Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz’a teşekkür ediyor, teşkilatçılık düşüncesi olmazsa olmazımız  şiarından yola çıkarak Adana ülkü ocakları il başkanlığına atanan dava arkadaşım, gönüldaşım, Mehmet Ali Arslan kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerden hareketle Cenab-ı Allah’ın izni Adana’da ikamet eden memleket sevdalılarının azmi ile önümüzdeki ilk mahalli idareler yerel seçimlerinde 3 hilalli kutlu sancak Adana semalarının en üst noktasında dalgalanacaktır.

Geçmişten ders alıp geleceğe ümitle bakmak isteyen tüm duyarlı Adanalılara Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları sonuna kadar açıktır.”

Aşkın ayrıca MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘Sevgide serbestlik saygıda mecburiyet vardır’ sözlerine hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.