TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elif Doğan Türkmen, ÇGC'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Elif Doğan Türkmen, ÇGC'de
p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }p.western { font-family: "Cambria"; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Cambria"; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 10pt; }

ADANA(İLKHABER) -ÇGC Başkanı Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerine projelerini anlatan Av. Türkmen, Çukurova'ya değecek kadın elinin ilçeyi daha modern bir kent haline getireceğine inandığını söyledi.

Vizyonuna, misyonuna ve ekibine güvenerek yola çıktığını vurgulayan Av. Türkmen, "Çukurova ilçemizi Türkiye'nin örnek bir ilçesi haline getirmek için yoğun bir çaba içerisinde olacağız. CHP'nin ilerici, çağdaş ve demokratik yönetim anlayışıyla halkımızla iç içe, el ele, gönül gönüle vereceğiz ve ilçeyi hak ettiği konuma ulaştıracağız" dedi.

Toplumun tüm kesimleriyle görüşme halinde olduğunu ifade eden Av. Türkmen, Çukurovalılar'ın kısa süre içerisinde kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Türkiye'de basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çeken Av. Türkmen, aday gösterilip seçilmesi durumunda gazetecilerle ve sivil toplum örgütleriyle sık sık bir araya gelerek sorunlar ve çözüm önerileri konulu toplantı serileri geliştireceklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Başkanı Esendemir ise Adana'da mutlaka kadın aday ya da adayları olması gerektiğini söyledi. Kadınların siyasette daha etkin görevlerde bulunmasını istediğini kaydeden Esendemir, "Yerel yönetimlerde görev yapacak kadınların güzel işlere imza atacağına inanıyorum" dedi. Esendemir, Av. Elif Doğan Türkmen'e başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.