TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuncel: Zihinsel ve ruhsal olarak arındım

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan son oturumda, yaklaşık 22 ay tutuklu kaldıktan sonra ilk kez meclis toplantısına katılan Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel, hapiste bulunduğu süre boyunca hem fiziksel hem de ruhsal yönden arındığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tuncel: Zihinsel ve ruhsal olarak arındım
 ADANA (İHA) -   Büyükşehir Belediye Meclisi, ‘2013 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci oturumunu gerçekleştirdi. Meclis Toplantı Salonu’ndaki oturuma, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz başkanlık yaptı.
  Oturuma, 22 ay tutuklu kaldıktan sonra ilk defa katılan Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel, gündem dışı yaptığı konuşmada, hapiste kaldığı sürece çok düşündüğünü hem zihinsel olarak hem de ruhsal olarak arındığını söyledi. Tuncel, “Buradan gittiğimden 15 yaş daha genç döndüm 15 kilo verdim içkiyi ve sigarayı bıraktım ruhsal ve zihinsel olarak arındım. Kafamda ne kadar kirli şeyler varsa attım. 700 küsür kitap okudum. Kaba kuvvetle bir şeyin çözülmeyeceğini anladım” dedi.
  Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamaları değerlendiren Tuncel, benzer bir olayın Adana gibi büyük bir şehirde olması halinde facianın boyutunun çok daha büyük olacağını savundu. Tuncel, Adana Demirspor’un play-off’a yükseldiğini hatırlatarak, “Bu meclis üyeleri ile Demirspor’a bir dönem hizmet ettik. Amatöre düşecek bir takıma inanılmaz bir kaynak bulduk. Transfer edebilecek duruma geldiler. İdari bir destek gelirse bu takım Süper Lige kadar yükselebilir” diye konuştu.
  Başkan Vekili Zihni Aldırmaz oturumda yaptığı konuşmada, 15 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 9. Uluslararası Engelli Festivali’ne değinerek, “Bu festivali, Antalya Belediyesi almak istedi ama bizim engelli meclis üyelerimizin ve bizlerin çalışmasıyla bu Adana’ya alındı. Uluslararası bir etkinlik olacak mutlaka katılmanızı isterim. Özellikle sevgi yürüyüşünde engellilerle birlikte yürürsek çok güzel bir etki olur” şeklinde konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.