TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzgioğlu: Adana 'Vatan' mitingiyle yeni bir destan yazdı

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, 25 Mayıs'ta yapılan Vatan temalı mitingle Adana'da yüz binlerin, milli değerleri korumakta ve yaşatmakta kararlı olduklarını dosta düşmana en güçlü şekilde ilan ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İzgioğlu: Adana 'Vatan' mitingiyle yeni bir destan yazdı

 
  ADANA (İHA) -  İzgioğlu, partisinin ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat'sloganıyla gerçekleştirdiği açık hava toplantılarının üçüncüsü olan Adana’daki ‘Vatan'temalı mitingin yüz binlerce vatandaşın katılımlarıyla büyük bir coşkuya sahne olduğunu söyleyerek, “İçinde aynı heyecan ve sevgi notalarının vurduğu, vatan aşkıyla aynı ritimle atan yüz binlerce kalbin kutlu buluşması, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onurlandırdığı, gerek nitelik ve gerekse nicelik bakımından Adana tarihinde iz bırakacak, en kalabalık, en coşkulu bir miting olarak tarihe geçmiştir” dedi.
  Adana’nın bu mitingle destan yazdığını ifade eden İzgioğlu, “Milli mücadeleye ilham kaynağı olmak gibi onurlu bir kimliği taşıyan Adana, bağrını açtığı bu dev mitingle de gelecek adına bir kere daha ilham olmuş, umut vermiştir. Adana bu mitingle yeni bir destan yazmıştır. Yüz binler Türk vatanının, Türk devletinin, Türk milletinin birlik ve huzurundan yana olduğunu, meselelere el gözüyle değil Türk gözüyle bakılması gerektiğini duyurmuştur. Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin tarihi mesajlar verdiği Adana mitingi, İzmir ve Bursa’dan sonra şer ittifakının suratında patlayan üçüncü şamar olmuştur” şeklinde konuştu.
  İzgioğlu, 25 Mayıs’taki mitinge katılan ve destek verenlere teşekkürlerini şu sözlerle iletti:
  “Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, aziz Türk Milleti’nin birliğine, kardeşliğine kast eden ihanet cephesine karşı milli değerleri korumak ve yaşatmak azminden zerre taviz vermeyen, bu manada bizlere liderlik eden, aziz milletimizi asla yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Aynı duygu ve düşüncelerle Milliyetçi Hareket’in yanında olan aynı gururu taşıyan partili-partisiz bütün vatandaşlarımıza, bizimle gece-gündüz çalışan genel merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, ocak başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, il ve ilçe kadın kolları yöneticilerimize, faaliyetimizin başarısı için dua eden ak saçlı ağabeylerimize, fedakar ve cefakar gençlerimize, değerli personelimize, onur ve gurura ortak olan değerli basınımıza ve mitingin güvenliğini teminde gayret gösteren bütün Emniyet amirlerine ve memurlarına ve bütün isimsiz kahramanlara Teşkilatım adına sonsuz teşekkürler ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.