TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#güncel

İLKHABER-Gazetesi - güncel haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, güncel haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Türkiye ve dünya gündemi Haber

Türkiye ve dünya gündemi

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MYK toplantısına başkanlık edecek. (Ankara/13.00)   YASAMA YÜRÜTME SİYASET 1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, valilik ve belediye ziyaretinin ardından depremzede ailenin evine konuk olacak, AK Parti İl Teşkilatı ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek. (Elazığ/10.00-16.00)  EKONOMİ FİNANS 1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nurdağı deprem bölgesini ziyaret edecek, Bahçe-Nurdağı (Fevzipaşa) Varyantı Demir Yolu Tüneli Işık Görme Töreni'ne katılacak, İslahiye deprem bölgesinde afetzedelerle öğle yemeği yiyecek, Gaziantep Şehir Hastanesi Kavşağı açılışının ardından bazı ziyaretlerde bulunacak. (Gaziantep/11.00-18.00)   2- Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılında merkezi yönetim bütçesinden AR-GE faaliyetleri için ayrılan ödenek ve harcamaları açıklayacak. (Ankara/10.00) GÜNCEL 1- 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan başkanlığında başlayacak. (Ankara/14.00)   SPOR 1- Futbolda UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nun rövanşında Fenerbahçe, Moldova ekibi Zimbru'ya konuk olacak. (Kişinev/20.30) 2- 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu, Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi önünden verilecek startla başlayacak. Yarışın ilk gününde Sivas-Amasya etabı geçilecek. (Sivas/09.00)   3- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takımdan bir futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında 2 Ağustos Çarşamba günü Litvanya'nın Zalgiris ekibiyle yapacakları maça ilişkin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-kırmızılı takım son çalışmasını da tesislerde gerçekleştirecek. (İstanbul/18.30/19.30)   4- Zalgiris Teknik Direktörü Vladimir Cheburin ve takımdan bir futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Galatasaray'la yapacakları maça ilişkin Rams Park'ta düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; Litvanya ekibi son çalışmasına da statta çıkacak. (İstanbul/19.15/20.00)   5- Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. (İstanbul/15.00)  

Türkiye ve dünya gündemi Haber

Türkiye ve dünya gündemi

YASAMA YÜRÜTME SİYASET 1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Valilik, Bahçeköy Mahallesi, Toptepe Seyir Tepesi ve Gölkaya İçmeler köyüne ziyarette bulunacak, Mutfak Sanatları Merkezi'ndeki programa katılacak, basın açıklaması yapacak. (Düzce/16.00-19.20)   2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hatay'da AFAD Koordinasyon ve sektör istişare toplantılarına katılacak, SGK ve İŞKUR il müdürlüklerini ziyaret edecek. Işıkhan, Osmaniye'de Valiliğe, AK Parti İl Başkanlığına, Belediye Başkanlığına, konteyner kente ziyarette bulunacak, AFAD Koordinasyon Merkezi Bilgilendirme Toplantısı'na katılacak. (Hatay/09.30-11.50/Osmaniye/14.30-17.00)   3- TBMM Genel Kurulunda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (TBMM/14.00)   EKONOMİ FİNANS 1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İpekyolu Sosyal Girişimcilik Merkezi'ni ve İslahiye konteyner kenti ziyaret edecek, sanayicilerle istişare toplantısı yapacak. (Gaziantep/13.45/14.50/18.00)   2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni'ni, Ankara YHT Garı'ndan uğurlama törenine katılacak. (Ankara/10.00)   3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mayıs ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcunu, temmuz ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini açıklayacak. (Ankara/10.00) 4- Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksini, haziran ayı konut satış ve mayıs ayı ücretli çalışan istatistiklerini duyuracak. (Ankara/10.00) GÜNCEL 1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gülhane Camisi'nde Yaz Kur'an Kursu'na ziyarette bulunacak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na katılacak, cuma namazı kıldıracak. (Ankara/11.45/12.00/12.59)   SPOR 1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenecek Demokrasi ve Milli Birlik Konseri'ni izleyecek. (İstanbul/20.00)   2- Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında Avusturya'da sürdürdüğü kamptaki ikinci hazırlık maçında Avusturya Wien ile karşılaşacak. (Viyana/20.30)   3- Futbolda 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe'nin Rusya, Beşiktaş'ın Almanya ve Trabzonspor'un Slovenya'daki kampları sürüyor. (St. Petersburg/Grassau/Kranj) (Fotoğraflı-Görüntülü) 4- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde yarı final maçları yapılacak. (Londra)  5- Fransa Bisiklet Turu'na Chatillon Sur Chalaronne-Grand Colombier arasındaki 13. etap yarışıyla devam edilecek.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.