TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hatayspor

İLKHABER-Gazetesi - Hatayspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hatayspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Galatasaray, sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup etti Haber

Galatasaray, sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup etti

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 12. dakikada Mertens’in sağ taraftan kullandığı kornere altıpas çizgisi üzerinde kaleyi karşıdan gören pozisyonda iyi yükselen Icardi’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 16. dakikada sağ kanattan çalımlarla ilerleyen Barış Alper’in içeriye çevirdiği topa arka direkteki Icardi’nin müsait pozisyonda yaptığı vuruş yandan auta gitti. 27. dakikada sol kanatta topla buluşan Mertens’in çapraz pozisyondan çektiği şutta meşin yuvarlak üst direğe çarparak dışarı çıktı. 43. dakikada Ziyech’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda savunmanın arasından çıkarak ön direğe doğru hareketlenen Abdülkerim’in altıpas önündeki kafa vuruşu auta gitti. Gol: Icardi (dk. 12) (Galatasaray) Sarı kart: Ribas (Hatayspor) Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 58. dakikada Ghoulam’ın sol taraftan kullandığı uzun taç atışında ön direğe gelen topu Maksimovic kafayla kaleye doğru aşırdı. Muslera’nın tokatladığı meşin yuvarlak altıpas içinde boşta kaldı. Boşta kalan topa Strandberg’in vuruşu filelerle buluştu. Ancak hakem Ali Şansalan, VAR uyarısı sonrası golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. 89. dakikada Hatayspor savunmadan çıkmak isterken Kerim Alıcı’nın geri pasında araya giren Icardi, topun sahibi oldu. Bu oyuncunun sol köşede dar açıdan yaptığı vuruşta kaleci Erce’nin müdahalesiyle meşin yuvarlak taca çıktı. Hakemler: Ali Şansalan, Aleks Taşçıoğlu, Mehmet Kısal Galatasaray: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz (Tete dk. 84), Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay (Berkan Kutlu dk. 84), Hakim Ziyech (Kaan Ayhan dk. 68), Dries Mertens (Carlos Vinicius dk. 88), Wilfried Zaha (Kerem Aktürkoğlu dk. 67), Mauro Icardi Yedekler: Jankat Yılmaz, Davinson Sanchez, Serge Aurier, Eyüp Aydın, Tanguy Ndombele Teknik Direktör: Okan Buruk Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Guy-Marcelin Kilama, Nikola Maksimovic, Faouzi Ghoulam, Chandrel Massanga, Halil Dervişoğlu (Joelson Mendes dk. 68), Ömer Faruk Beyaz (Renat Dadashov dk. 77), Dele-Bashiru, Rigoberto Rivas (Mehdi Boudjemaa dk. 90+5), Carlos Strandberg (Rui Pedro dk. 77) Yedekler: Visar Bekaj, Recep Burak Yılmaz, Cengiz Demir, Oğuzhan Matur, Görkem Sağlam, Abdülkadir Parmak Teknik Direktör: Volkan Demirel Gol: Icardi (dk. 12) (Galatasaray) Sarı kartlar: Ribas, Ömer Faruk Beyaz (Hatayspor), Nelsson, Vinicius (Galatasaray)

Galatasaray, Hatayspor'u RAMS Park'ta ağırlıyor: Maç ne zaman ve hangi kanalda? Haber

Galatasaray, Hatayspor'u RAMS Park'ta ağırlıyor: Maç ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig'in heyecanı, Galatasaray'ın evinde Hatayspor'u konuk etmesiyle devam ediyor. RAMS Park'ta oynanacak olan bu mücadelede Galatasaray, evindeki üstünlüğünü sürdürmek ve zirve yarışında hata yapmamak için sahaya çıkacak. Hatayspor ise deplasmanda zorlu bir mücadeleye hazırlanırken, puan veya puanlarla dönerek ligdeki konumunu iyileştirmeyi amaçlıyor. Galatasaray, ligdeki 15 ev maçını da kazanarak etkileyici bir performans sergiliyor. Bu mücadelede de aynı başarıyı sürdürmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, üç puanı alarak zirve yarışında önemli bir adım atmayı planlıyor. Ancak Hatayspor da kolay lokma olmayacak. Volkan Demirel yönetiminde deplasmanda sadece iki galibiyeti bulunan Hatayspor, bu maçtan da en iyi sonucu alarak ligdeki konumunu güçlendirmek istiyor. Hatayspor - Galartasaray maçı ne zaman? Maç, 2 Mart Salı günü saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Hakem Ali Şansalan'ın yöneteceği mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. Muhtemel 11'ler ise şu şekilde: Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K. Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi Hatayspor: Erce, Kerim, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Rivas, Rui Pedro, Bashiru, Doğukan, Strandberg Galatasaray ligde oynadığı 30 maçın 26'sını kazanırken 3 maçta beraberlikle ayrıldı. Tek yenilgisini Hatayspor'a karşı alan sarı-kırmızılılar, 81 puanla zirvede yer alıyor. Hatayspor ise ligde 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puanla 15. sırada bulunuyor. Avrupa Basınından İlginç Tahmin: Galatasaray, Hatayspor Maçının Favorisi Galatasaray, bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk edeceği Süper Lig'in 31. haftasında Avrupa basınının dikkatini çekti. Futbol dünyasının en popüler sitelerinden biri olan Euro Club Index, Galatasaray'ın bu maçtaki galibiyet şansını %90 olarak değerlendiriyor. Avrupa'da oynanacak tüm maçların favori oranlarının açıklanmasının ardından Galatasaray, zirvedeki yerini alarak dikkatleri üzerine çekti. Hatayspor'a yalnızca %2 şans veren Euro Club Index, Galatasaray'ın bu maçı kazanmasına %90'dan daha yüksek bir oran tahmin ediyor. Galatasaray'ın %90'lık bu oranı, Avrupa'da en favori maç olarak öne çıkıyor. Bu ilginç tahmin, Galatasaray'ın Süper Lig'deki performansının yanı sıra uluslararası arenada da dikkat çektiğini gösteriyor. Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Hatayspor maçı, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak gibi görünüyor. Galatasaray'ın favori olarak gösterilmesi, maçın ne kadar çekişmeli geçeceği konusunda merak uyandırıyor. Galatasaray'ın galibiyetiyle Okan Buruk tarihe geçebilir Galatasaray'ın Hatayspor'u yenmesi halinde Okan Buruk müthiş bir başarıya imza atacak. İç sahada üst üste 18. zaferini kutlayacak sarı-kırmızılılarda rekor güncellenerek Lucescu'dan Okan Buruk'a geçecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.