TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Morg

İLKHABER-Gazetesi - Morg haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Morg haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Antalya'da kayalıklarda bulunan kız çocuğunun cesedi ailesine teslim edildi Haber

Antalya'da kayalıklarda bulunan kız çocuğunun cesedi ailesine teslim edildi

Şirinyalı Mahallesi'nde 30 Ekim'de kayalık alanda cesedi parçalanmış halde bulunan kadının Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonrası 13 yaşındaki Aylin Kaya olduğu tespit edildi. Kayıp ilanı veren aileye ulaşan polis ekipleri, anne Natalya Kaya'nın da kızını teyit etmesi üzerine otopsi işlemlerinin ardından cenazeyi aileye teslim etti. Cenazenin teslimi sırasında anne Kaya üzüntü yaşadı. Aylin Kaya'nın cenazesi Kurşunlu Mezarlığı'na defnedilecek. - Olay Antalya'da 25 Ekim’de okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan Aylin Kaya’nın ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu. Muratpaşa ilçesinde 30 Ekim'de falezlerde bulunan kız çocuğunun cesedini, anne Natalya Kaya Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda kıyafetlerinden teşhis ederken, yapılan DNA testiyle kızı olduğu kesinleşmişti. Soruşturma çerçevesinde, bir hafta önce okula gitmek için evden çıkan ve servisten indikten sonra ortadan kaybolan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Aylin Kaya’nın ailesi bulunan cesedin kızlarına ait olabileceği ihtimali üzerine Adli Tıp morguna geldi. Gerekli işlemlerin ardından cesedi gören anne Natalya, elbiselerden yola çıkarak cesedin kızına ait olduğunu söyledi. DNA karşılaştırmasının ardından cenazenin Aylin Kaya'ya ait olduğu belirlendi. Daha sonra cenaze anne Natalya Kaya tarafından teslim alındı. Gözyaşlarına boğulan anneyi eşi ve yakınları sakinleştirdi. Kaya'nın cenazesi İsmail Fetane Şahin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Güzeloluk Mahallesi'ndeki Boynuzlu Kuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Antalya'da 2 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasında 10 kişi gözaltına alındı Haber

Antalya'da 2 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasında 10 kişi gözaltına alındı

Serik ilçesi Zırlankaya Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle dün akşam iki aile arasında tartışma çıktı, silahlı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekiplerine de ateş açıldı. İki kişinin öldüğü, 2'si jandarma 6 kişi yaralandığı silahlı kavgayla ilgili yürütülen soruşturmada, iki aile arasında yaklaşık 1,5 yıldır arazi anlaşması nedeniyle husumet bulunduğu anlaşıldı. Ailelerin Zırlankaya Mahallesi'nde evlerinin yan yana olduğu da belirlenirken kavgaya karıştıkları tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı. Serik Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kavgada 2 kişinin öldüğü, 2 jandarma personelinin de yaralandığı belirtilerek, "Yaralanan 3 vatandaşımız tedavileri sonrasında hastaneden taburcu edilmiştir. Olayla ilgili Serik Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır." denildi. Öte yandan olayda hayatını kaybeden Ahmet Yavuz’un 2009-2011 yılları arasında AK Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunduğu ve Zırlankaya Mahallesi'nde çiftçi olduğu belirtildi. - Cenazeler teslim edildi Hayatlarını kaybeden Ahmet Yavuz ile eşi Şerife Bozkurt'un cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından aileye teslim edildi. Cenazelerin Zırlankaya Mahalle Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Amcası diye aldığı cenaze kadın cenazesi çıkınca şok oldu Haber

Amcası diye aldığı cenaze kadın cenazesi çıkınca şok oldu

Adana’da teşhis edilmeden alınan cenaze başkasına ait çıktı. Cenaze yıkama sırasında vefat eden amcası yerine tanımadığı bir kadını gören adam, “Şikayetçi olacağım” dedi. Karışıklık, hastane morgunda düzeltildi. 63 yaşındaki böbrek hastası Mahmut Paşa Gümüş, uzun zamandır tedavi gördüğü Seyhan Devlet Hastanesi’nde dün sabaha karşı vefat etti. Gümüş ailesi de yaşlı adama son görevi yapmak üzere cenazeyi hastane morgundan alıp merkez Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na götürdü. Hayatlarının şokunu yaşadılar Mahmut Paşa Gümüş’ün yeğeni Veysel Gümüş (45), cenaze yıkanacağı sırada ceset torbasını açtığında içerisinde amcası yerine başka bir kadının olduğunu fark etti. Bunun üzerine Veysel Gümüş ve yakınları hastaneyi arayarak durumu anlattı daha sonra da tanımadıkları kadının cenazesini hastane morguna geri götürdü. Hastanede karışıklık düzeltildi Morga geldiklerinde ise Gümüş ailesinin teşhis etmeden aldıkları cenazenin Nurşen Yıldız’a ait olduğu öğrenildi. Kara’nın cenazesi tekrardan morga konulurken Gümüş ailesi bu sefer kendi cenazelerini aldı. Cenaze aracı şoförüyle ile tartışma yaşandı Bu sırada ise cenaze aracının şoförü aileye, ‘Niye teşhis etmeden cenaze alıyorsunuz’ deyince şoför ile aile üyeleri arasında tartışma yaşandı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle tartışma büyümeden sonlandı. “Amcam zannettik, kadın çıktı” Veysel Gümüş, “Buradan cenazeyi almaya geldim ve görevliye evrakı verip amcamın cenazesini aldım. Cenazeyi Buruk Mezarlığı’nda yıkamaya götürdüğümüzde fark ettik ki aldığımız cenaze bir kadına ait. Amcam zannettik, kadın çıktı. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. O kadının ailesi de burada cenazeyi bekliyor ama cenaze ortada yok. O kadının cenazesini getirdik kendi cenazemizi aldık” ifadelerini kullandı. “Şikayetçi olacağım” Şikayetçi olacağını belirten Gümüş, “Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şuanda herkes Buruk Mezarlığı’nda bizi bekliyor. Herkes şok oldu. Ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bu konu hakkında da şikayetçi olacağım” dedi. Mahmut Paşa Gümüş’ün cenazesini alan aile yakınları Buruk Mezarlığı’na götürerek cenazeyi defnetti.

Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı Haber

Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde eşini çalıştığı iş yerinde bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan zanlı yakalandı. Yeni Emek Mahallesi'ndeki zincir markette Sümeyye Y'nin bıçakla öldürülmesinin ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının kadının boşanma aşamasındaki eşi M.Y olduğunu belirledi. İş yeri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kaçan şüphelinin saklandığı adresi tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, M.Y'yi Kepez ilçesi Mazıdağı bölgesindeki babasının evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Bu arada, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri tamamlanan Sümeyye Y'nin cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. Sümeyye Y'nin ablaları bu sırada gözyaşı döktü. Cenazenin defnedilmek üzere Isparta'ya götürüleceği öğrenildi. - Eşinden iki kez şikayetçi olmuş Öldürülen Sümeyye Y'nin 2021 ve 2022 yıllarında eşi tarafından hakarete uğradığı ve tehdit edildiği iddiasıyla iki kez şikayetçi olduğu ancak bu şikayetinden vazgeçtiği ve koruma talebinde bulunmadığı öğrenildi. Bu arada, zanlının eşini öldürdükten sonra marketten çıkıp koşarak kaçması yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Antalya'nın Kepez ilçesinde dün, zincir markette çalışan Sümeyye Y. (26), iş yerine gelen eşi M.Y. ile tartışmıştı. Eşinin bıçakla kovalaması üzerine Sümeyye Y, kendisini marketin deposuna kilitlemişti. Kapıyı kırarak içeri giren ve eşini bıçaklayan M.Y, olay yerinden kaçmıştı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının yaşamını yitirdiği belirlenmişti. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Sümeyye Y'nin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Adana'da morgda karışan cenaze, yeniden defnedildi Haber

Adana'da morgda karışan cenaze, yeniden defnedildi

ADANA (AA) - Adana'nın Kozan ilçesinde, hastane morgundaki karışıklık nedeniyle yakınlarını kaybeden farklı bir aile tarafından defnedilen cenaze, hatanın anlaşılması üzerine yeniden toprağa verildi.Trafik kazasında dün hayatını kaybeden Vedat Gök'ün (63) yakınları, cenazelerini almak için Kozan Devlet Hastanesi morguna gitti. Aile, kendilerine teslim edilen cenazeyi, Karahamzalı Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnetti.Rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Erdoğan Mertkan'ın (87) ailesi de cenaze işlemlerini tamamlamak için hastaneye gitti. Burada teslim aldıkları cenazenin Mertkan'a ait olmadığını fark eden aile, durumu hastane yetkililerine bildirdi.Kontrollerde, morgdaki karışıklık nedeniyle Gök'ün ailesine teslim edilen naaşın Mertkan'a ait olduğu belirlendi.Karışıklığın fark edilmesiyle defnedildiği kabirden çıkarılan Mertkan'ın cenazesi, Arslanpaşa Mahallesi'ndeki Kozan Mezarlığı'nda yeniden toprağa verildi.Gök'ün naaşı ise yakınları tarafından hastaneden alınarak Karahamzalı Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi.Erdoğan Mertkan'ın yeğeni Ali Mertkan, gazetecilere, amcalarının cenazesinin karışıklığını hastane morgunda fark ettiklerini belirterek, "Biz hastaneye gittiğimizde cenaze yerinde yoktu. Başkasına ait bir cenaze vardı. Yanlışlık olmuş. Bizim cenazemizi, Karahamzalı Mahallesi'nde defnetmişler. Cenazeyi oradan çıkardık." diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.