TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#kafe

İLKHABER-Gazetesi - kafe haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kafe haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Antalya'da kafe ortakları arasındaki anlaşmazlık çatışmaya dönüştü: 14 tutuklama Haber

Antalya'da kafe ortakları arasındaki anlaşmazlık çatışmaya dönüştü: 14 tutuklama

Antalya’da bir kafenin iki ortağı arasındaki 2 milyon 750 bin TL’lik alacak verecek meselesinden çıkan ve 19 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silah, bıçak sopalı kavgada gözaltına alınan şüphelilerden 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, 15’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Kepez ilçesi Yeni Mahalle Karatay Caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafenin iki ortağı arasında 2 milyon 750 bin TL’lik alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık çıktı. Ağız kavgası ile başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve şiddete dönüştü. Taraflar birbirine, bıçak, sopa, tabanca ve pompalı tüfekler saldırdı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, şüpheliler ise tek tek yakalandı. İşletmenin içi ve çevresi savaş alanına dönerken, polis tarafları güçlükle sakinleştirdi. Olay yerinde 6 tabanca, 1 pompalı, 6 bıçak, çok sayıda sopa ve 63 adet fişek ele geçirildi. 19 kişinin vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iki taraftan yaralılar dahil 29 şüpheliyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen, 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Durumu ağır olan 4 şüphelinin ise hastanede tedavilerinin devam ettiği bildirildi. 14 tutuklama Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 15’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, İ.H.K., M.O., A.A.O., A.O., İ.O., İ.K., M.O., M.O., M.K., M.S.K., E.G., M.K., A.Y. ve suça sürüklenen çocuk Y.K. olmak üzere 14 şüpheli tutuklandı.

Adananın Paris'i Aratmayan Kafeleri Haber

Adananın Paris'i Aratmayan Kafeleri

Sıcacık bir kahve eşliğinde keyifli sohbetler, leziz tatlılar ve enfes atıştırmalıklarla kendinizi ödüllendireceğiniz birbirinden güzel kafeleri bulunan Adana'da haftasonu ya da haftaiçi iş çıkışı bir akşam sevdiklerinizle gitmeye karar vereceğiniz birbirinden güzel mekanları sizler için derledik... House of Kamer  Bu mekan gündüz Kafe akşam Restoran hatta özel günlerinizde davetlerinizi gerçekleştireceğiniz şık bir yer. Gittiğinizde kendinizi farklı bir atmosferde hissedeceksiniz... Adres: Reşatbey, 62031. Sk. No 9, 01120 Seyhan/Adana Telefon:05382428585 Muy Bien Concept Cafe Adres: Kurtuluş mahallesi 64020 sokak Ellinciyıl Apartmanı altı, no:7-a, 01120 Seyhan/Adana Numara: 05304799901 Alpha Coffee House Adres: Güzelyalı, Turgut Özal Blv. No:70/A, 01170 Çukurova/Adana Telefon: 05465729219 bontà fiore Bu mekan hem kafe ve de sevdiklerinize çiçek siparişi verebileceğiniz bir yer. Aynı zamanda kar amacı gütmeyip tüm gelirler yardıma muhtaç insanlara bağışlanıyor. Adres: Kurtuluş, Ziyapaşa Blv. no:15A, 01130 Seyhan/Adana Telefon: 05394226682 Storie - Concept Coffee Store Adres:Toros Caddesi/Galeria Alt Gecit Yani/Adana Telefon:0322 459 84 83 bottabloom (Güzel kokulu şeyler) Bu mekan şirin bir kafe olmasının yanı sıra çeşitli workshopların düzenlendiği bir mekan Adres: Cemalpaşa, Toros Cd. Çiğdem Apt D:6-C, 01120 Seyhan/Adana Telefon: 0850 808 7235 Differently Cafe & Kitchen Adres: Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa bulvarı Özmucur apt. altı 14/B, 01130 Seyhan/Adana Telefon: 0541 334 31 68 Proper Coffee Adres: YURT MAH. SÜLEYMAN DEMİREL BLV, GÖL VADISI EVLERI NO: 57/A C BLOK, 01170 Çukurova/Adana Telefon: 0533 651 18 11 Menü İçin Tıklayınız

Pendik’te silahlı kavga ''Barışmak için gittiler yeniden tartıştılar'' Haber

Pendik’te silahlı kavga ''Barışmak için gittiler yeniden tartıştılar''

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 02 Ekim Pazartesi günü Pendik ilçesi Esenler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kafe içerisinde silahlı kavga olduğu belirlenmesi üzerine olay yerine intikal etti. Yapılan çalışmalarda 2 farklı araç ile olay yerine gelen şahısların arasında tartışma çıktığı, tartışmaya müdahale etmeye çalışan ve kafede garson olarak çalışan şahsın çıkan arbede esnasında darp edildiği ve şüpheli şahısların havaya ateş ederek olay yerinden araçlar ile ayrıldıkları belirlendi. Barışmak için gittiler yeniden tartıştılar Çalışmaların devamında, araçların plaka bilgilerinden kimlik bilgileri tespit edilen B.Ö. ve E.Ş. isimli şahıslar ile M.D., Ö.D. ve A.D. isimli şahıslar arasında daha öncesinden tartışma yaşandığı, barışmak için kafeye geldikleri ancak tartışmanın tekrar yaşanmasının ardından aralarında arbede çıktığı, arbede esnasında M.D. isimli şahsın havaya ateş ettiği tespit edilmiş, şüpheli şahıslar olayda kullanılan tabanca ile birlikte Orhangazi Mahallesi’nde yakalandı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslardan M.D. isimli şahıs “Kasten yaralama” ve “Tehdit” suçlarından yapılan tahkikat işlemlerinin ardından 03 Ekim tarihinde adli makamlara sevk edildi, diğer şüpheli şahıslar işlemlerin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

Kafeyi yakan ve orman yangınına neden olan şahıs yüzde 90 engelli çıktı Haber

Kafeyi yakan ve orman yangınına neden olan şahıs yüzde 90 engelli çıktı

ADANA (İLKHABER)- Adana’da Çukurova Üniversitesinde bir kafede çıkan ve daha sonra ormanlık alana sıçrayan yangının bir engelli tarafından çıkarıldığı öğrenildi. Yangın, 13 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde bulunan bir kafede çıktı. Kafeden duman yükseldiğini gören çalışanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahalede bulundu. Yangın ormanlık alana da sıçrayınca Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme helikopteriyle alevlere müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında kafe kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, yangının kundaklama sonucu çıktığını belirledi. Yapılan incelemede Ozan T.’nin (24), kafede oturduğu sırada elindeki kağıtları tutuşturup, masayı yaktığı belirlendi. Kısa sürede kafeyi saran alevlerin, üniversite yerleşkesinde ağaçlara da sıçramasıyla yangının büyüdüğü tespit edildi. Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nden otobüse binerek, bölgeye geldiği belirlenen Ozan T., evine yapılan baskında yakalandı. Emniyetteki ifadesinde yangını, yanlışlıkla çıkardığını öne süren Ozan T.’nin, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde yapılan muayenede yüzde 90 zihinsel engelli olduğu öğrenildi. Ozan T.’nin, 10 yaşındayken yüksek ateş nedeniyle havale geçirdiği ve engelli kaldığı belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ozan T., cezai ehliyeti olmadığı için ailesine teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.