TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#yumruk

İLKHABER-Gazetesi - yumruk haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, yumruk haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Futbolcu, amatör maçta hakeme yumruk attı Haber

Futbolcu, amatör maçta hakeme yumruk attı

Çaycuma ilçe stadında hafta sonu Süper Amatör Lig'de Çaycuma Spor ile Kilimli Spor karşılaştı. Çaycuma Spor'da forma giyen Ömer Faruk Kurt, maçın hakemi Soner Harmanbaşı’na yumruk attı. Olaydan sonra maçın hakemi futbolcudan şikayetçi olurken, Ömer Faruk Kurt ise gözaltına alındı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi, yaptığı açıklamada yaşanan şiddeti kınadı ve şu ifadelere yer verdi: "28 Ocak 2024 günü Çaycuma ilçe stadında oynanan Süper Amatör Ligi Çaycuma Spor - Kilimli Spor müsabakasını yöneten hakemimiz Soner Harmanbaşı’na yapılan fiili saldırı camiamızı derinden yaralamıştır. Kendisini sporcu olarak lanse eden, fakat insani değerlerini kaybettiğini yapmış olduğu fiili eylemle gösteren Çaycuma Sporlu Ömer Faruk Kurt isimli futbolcu, müsabakada başarılı yönetim gösteren Hakemimiz Soner Harmanbaşı’na yumruk atmak suretiyle şiddet uygulamıştır. Amatör Futbolun ruhuna aykırı hareket eden, kendi egolarını tatmin etmeye çalışan bu zihniyetler olduğu sürece Zonguldak Futbolu bir adım ilerleyemeyecektir. Her hafta gerek ailelerinden, gerekse de reel hayatlarından fedakarlık yaparak müsabakalara hazırlanan, futbolun en temiz insanları konumunda ki Hakemlerimiz bu tür saldırılara boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Yapılan her türlü şiddet eylemi Hukuk önünde karşılık bulacaktır. Çaycuma Spor - Kilimli Spor müsabakasında başarı ile görev yapan 3 yürekli hakem kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şiddet olayını gerçekleştiren Ömer Faruk Kurt isimli şahsı şiddetle kınıyoruz. Emniyet Güçlerimizce gözaltına alınan şahsın en ağır cezayı alması için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımız bilinmelidir."

Tevhid Bayrağı açan kişiyi yumruklayan Ege Akersoy kimdir? Haber

Tevhid Bayrağı açan kişiyi yumruklayan Ege Akersoy kimdir?

Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. Galata Köprüsü'nde Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e, karşıdan gelen bir şahıs "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk attı. Yumruklu saldırıda İsmail Aydemir’in yüzü kanlar içinde kalırken, kavgayı gören diğer vatandaşlar ikiliyi ayırmaya çalıştı. Polisin olay yerine gelmesiyle kavga son bulurken Aydemir, polis tarafından kontrol amacıyla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne, daha sonra da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Saldırgan ise Kasımpaşa karakoluna götürüldü. Ege Akersoy kimdir? İstanbul'da "Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid Bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk attığı iddiasıyla tutuklanan Ege Akersoy'un savcılık ifadesi ortaya çıktı.e Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği son sınıf öğrencisi olduğunu belirten Akersoy, kendisini korumak için yumruk attınığını söyledi. Yıldız Teknik Üniversitesi 4. sınıf elektrik elektronik mühendisliği bölümü öğrencisi olan Ege Akersoy’un babası emekli bir subaydır. Başarı bursu alan Akersoy ayrıca TÜBİTAK’ta proje yöneticiliğini de üstlendi. Saldırıya uğrayan 48 yaşındaki İsmail Aydemir, "Yürüyüşten geliyorum bayrak da elimde. Bana, 'sen Arap seviciliği yapıyorsun' diyor. Ben yürüyüşten geliyorum elhamdülillah Müslümanım. Türküm ben. Ben senden daha çok Türküm. Yumruğu vurdu beni yere devirdi. Burnumdan ağzımdan kan geldi. Ben Allah rızası için gittim oraya. Şikayetçiyim" dedi. Olayı gören Filiz Çağlayan isimli vatandaş ise şunları söyledi: "Servis bekliyordum. Tam arkamı döndüm adama yumruk attı. Hazmedemiyorlar. Kelime-i Tevhid bayrağı açtı diye 'Arap sevicisi' demiş. Döndüğümde adam yerdeydi ve yüzü kanlar içerisindeydi. Birileri polisi çağırdı ve polis saldırganı gözaltına aldı."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.