TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16 YAŞINDAYIZ

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2019 20:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 15:57

İLKHABER Gazetesi 16 yaşında. Siz değerli okurlarımızın desteğiyle geldik bu günlere. Öncelikli olarak; umutla çıktığımız bu yolda 16 yıldır bizleri yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen, bizimle hep el ele olan siz değerli okurlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

16 yıldır çizgimizi bozmadık.  Doğrudan, güzellikten, iyilikten, birlikten, bütünlükten, kardeşlikten ödün vermeden sürdürdük yayın hayatımızı.

Kardeşliğimizin pekişmesi, ülkemizin dünyada hak ettiği o en güzel yerde olabilmesi için çalıştık.

Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel ülkemizi, bizden sonraki nesillere   daha güzel, daha temiz, daha gelişmiş, daha refah bırakmayı görev bildik.

Herkesin işine, aşına, ekmeğine saygı duyduk, yüreğimizden merhameti eksik etmedik.

Harcı sevgi, saygı ve dostlukla karılan temelin gücüne inandık. 16 yıldır bizden sevginizi ve dostluğunuzu esirgemeyen siz değerli okurlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Daima devletimizin yanında yer aldık, devletimizin gücüne inandık.  Çünkü devleti güçlü olmayan bir milletin geleceği olamayacağı bilincindeyiz.  Milleti güçlü bağlarla birbirine bağlanmayan ülkelerin, ayakta kalamayacağı inancındayız.

 Bu ülkenin bir evladı olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için bütün gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Sevgiyle kalın, sağlıkla kalın.

Halil ARSLAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.