TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

63 yaşında sokakta kaldılar

Adana’da 63 yaşındaki Celal S., kendisiyle aynı yaşta olan Rahime S. ile ikinci evliliğini yaptı. Yaşlı çift, beyin damarlarında tıkanıklık oluşup, yürümekte zorluk çekince de tek çocukları olan E.S.’nin yanına yerleşti. Rahime ve Celal S. çifti, kendilerine kötü davranan gelinlerini oğullarına şikayet etti, ancak E.S. eşinden yana tavır alıp, onlardan eve terk etmelerini istedi. Bunun üzerine yaşlı çift, eşyalarını toplayıp inşaat halindeki bir apartmana sığındı. Öz evlatlarının sırt çevirdiği çaresiz çifte, mahalle sakinleri sahip çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
63 yaşında sokakta kaldılar

F. Metin MARACI

ADANA (İLKHABER) – Adana’da beyin damarlarında tıkanıklık olan ve yürümekte zorluk çeken 63 yaşındaki Rahime S. ve aynı yaştaki eşi Celal S., tek çocukları olan E.S.’nin evine sığındı. Ancak gelinleri kendilerine kötü davranınca durumu oğullarına bildiren çift, E.S.’nin eşinden yana tavır alıp, onlardan evi terk etmelerini istemesiyle şoke oldu. Oğullarına kızan yaşlı çift, eşyalarını toplayıp, inşaat halindeki bir apartmana sığındı; onlara mahalleli sahip çıktı.

 

OĞULLARINA SIĞINDILAR

Celal S., ilk eşi hayatını kaybedince Rahime S. ile ikinci evliliğini yaptı. Çiftin bu evlilikten E.S. adında bir oğulları oldu. Rahime ve Celal S., aynı anda beyne giden damarlarında tıkanıklık meydana gelip, yürümekte de güçlük çekince tek çocukları olan E.S.’nin yanına yerleşti. Ancak onların bu huzuru, kısa sürdü. İddiaya göre; gelinleri kendilerine kötü davranıyordu.

 

OĞULLARI EVDEN ATTI

Yaşlı çift, bu durumu oğullarıyla paylaştı ve ondan yardım istedi. Ancak E.S., eşinden yana tavır alıp, öz anne ve babasından evi terk etmesini istedi. Bunun üzerine de Rahime ve Celal S., evlatlarına kızıp eşyalarını bir kamyonete yükleyerek, inşaat halindeki bir apartmanın zemin katına sığındı. Onların bu dramını gören mahalle sakinleri, yaşananlara seyirci kalmadı ve yaşlı çifte sahip çıktı.

 

BİR ANNENİN GÖZYAŞLARI

Vatandaşların yiyecek verip, destek olduğu çiftin durumu polise de bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı. Gözyaşları içinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Rahime S., “Ne yapalım, Allah’tan başka kimsemiz yok. Kimse sahip çıkmayınca da kapının önüne konulduk. Bu yaşımda düştüğüm duruma ağlıyorum. Gelinim bizi istemedi. Çok zoruma gidiyor. Geceleri hiç uyuyamıyorum” dedi. 

 

BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR

Oğlu ve gelini tarafından sokağa atıldıklarını dile getiren Celal S. de, “Gelinim çok konuşuyor yani çenesinden duramadık. Ne hizmet ediyor, ne de bize bakıyor. Gelinim evden gitmemizi isterken, oğlum sessiz kaldı, ‘Gitmeyin’ demedi. Bu inşatta eşimle birlikte kalıyoruz ve çok zor durumdayız. Gereken yerlere başvurduk ama sonuç alamadık. ‘Babalar Günü’nü hiç görmedim. Çok şey konuşurdum ama boğazım düğümleniyor” diye gözyaşı döktü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.