TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2023 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2023 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
8 Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Günü Kutlu Olsun

ADANA(İLKHABER)-Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadın-erkek birlikteliğiyle daha güzel ve yaşanabilir bir dünya oluşturulabileceğine  dikkat çeken Başkan Esendemir, “Gökyüzünün yarısını paylaştığımız kadınlar, yaşamın her alanında eşit olduğu sürece dünyada mutluluk ve huzur olabilir. Kadın emeğinin değer bulduğu, kadın ve erkeğin eşit, kadınların özgür olduğu bir dünyada yaşam ancak anlam kazanır,  geleceğe  umutla bakılır. Çünkü kadınlar özgürleşmeden dünya özgürleşemez.

Sanattan siyasete, iş dünyasından  STK’lara kadar her yerde kadın bakış açısına ihtiyaç vardır.  Kadın bakış açısının eksik olduğu bir dünyada her şey eksik kalacaktır.  Kadın ve erkeğin eşit olduğu, kadınların özgür olduğu, kadın emeğinin değer bulduğu bir dünya mümkün ve bu dünyayı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Deprem felaketinde ülkemizin  büyük acılar yaşadığını, yaşanan felaketin uzun süre belleklerden silinemeyeceğini belirten Başkan Esendemir, “Bu büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.  Kadını, erkeği, genci ve çocuğuyla büyük acılar yaşadık.  Yaralarımızı hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.