TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acilen çözüm bulunmalı

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2022 14:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.12.2022 14:43

TFF 1. Ligde ilk devre sona erdi ve bu zorlu maratonda kentimizin güzide ekibi Adanaspor, riskli bölgede yer aldı. Geride kalan 18 maçta alınan 18 puan , yani maç ortalaması sadece 1 puan.. Zaten alınan 4 galibiyet durumu göstermekte..

 

Sezonun ikinci yarısının daha da zorlu geçeceğini düşündüğümüzde, sezon sonu nasıl olur merak ediyorum.. Aslında bu tabloyla tahin etmek zor değil ama umarız bir şeyler yapılır ve sezon sonu sıkıntı yaşanmaz.

Kadroya baktığımızda bir şeyler yapılıyormuş gibi görünüyor ama sonuç olmayınca, sıkıntılar baş gösteriyor. Adana ekibimizin son 3-4 sezon yaşadığı sıkıntıyı, bu sezonda da görmekteyiz. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 26 puanla 8. sırada tamamladı ancak bu sezon ise 18 puanda kaldı. Yani daha kötü bir dönem..

Şu anda devre arasına girildi ve takviyeler merak ediliyor. Umarız şimdiye kadar gerekli planlamalar yapılmıştır ve geç kalınmadan iyi oyuncular alınır. Şimdiden önlem alınması çok önemli..

Evet! Lig ikinci yarı daha zorlu olacak. Devre arası transfer dönemi iyi değerlendirilip ve hatta erkenden yeni takviyeler alınıp takıma uyumu sağlanmalı.. Artık her maç, her puan çok ama çok değerli olacak.

Özellikle düşme hattından uzaklaşmaktan başka çare yok. Köklü kulübümüz Adanaspor’un düştüğü bu durum hiç de iyi değil ve acilen çözüm bulmak zorunda.. Başarılar..

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.