TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adak: Ak Parti sayesinde bölge halkımızın yüzü gülmeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adak: Ak Parti sayesinde bölge  halkımızın yüzü gülmeye başladı

Seçim çalışması kapsamında gece gündüz Mardin seçmeniyle bir araya gelen Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Dr. Muhammed Adak,  Mazıdağı ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Adak,  Başta Mardin merkez olmak üzere 10 ilçede ve köylerde vatandaşları ziyaret ederek, icraatlarını ve Mardin için uygulayacağı projeleri tek tek anlatıyor. Mütevazı seçim kampanyası yürüten adak, gösterişten ve şaşalı seçim kampanyası yerine sade ve bire bir vatandaşlarla bir araya gelerek seçim kampanyasını sürdürüyor. 

Seçime 12 gün kala Mazıdağı ilçesini ziyaret eden Ak Parti Mardin 2.ci sıra adayı Dr. Muhammed Adak’a, Mazıdağı halkı tarafından büyük ilgi gösterildi. Mazıdağı Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren ve Hüda Par Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulaziz Tuna vatandaşları ziyareti esnasında  Adak’a eşlik etti. 

Merhum Babası Fehim Adak’ın Mardin için yaptığı hizmetlerin devamını getirmek için Mardin’den aday olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Muhammed Adak, bugün burada Hz. Muhammed (SAV) amcası olan Hz. Abbas’ın soyundan gelen Pir Hattap’a ev sahipliği yapan Mazıdağı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Mazıdağı halkının kadirşinas ve misafirperver olduğunu ifade eden Adak, “Bizleri bağrına bastılar. Her gittiğimiz yerde bizlere büyük ilgi gösterdiler. Ziyaret ettiğimiz esnafımız olsun vatandaşımızın evi olsun kapılarını ardına kadar bize açtılar. Mazıdağı halkı bize evini ve gönlünü açtı. Biz de Mazıdağı halkına layık olmak için hizmet edeceğiz” dedi.

Fosfat Tesisleri Mazıdağı ekonomisini canlandırdı

Mazıdağı ilçemizde dünyanın en değerli fosfat madeni çıkartıldığını vurgulayan Adak, şunları söyledi:

“Burada Mazıdağı Fosfat tesisleri var. 25 yıl boyunca kapalı halde atıl bırakıldı. Ak Parti iktidarımızda bu fabrika yeniden ayağa kaldırıldı. Çalışır duruma getirildi. Şimdi burada bin 500 insanımıza yeni imkan sağlandı. Mazıdağı ilçemize huzur geldi. İlçemizin ekonomisi yeniden canlandı. Bölge halkımızın yüzü gülmeye başladı. Rahmetli babam Fehim Adak döneminde sanayi ve tarım alanında Mardin’e büyük katkılar olmuştu. Ben de bilgi ve birikimimle tecrübemle Mardin’e gerek tarım gerekse Sanayi ve Turizm alanında yeni projeler üretmeye gayret edeceğim. Ziyaretimizde esnafımız ve çiftçilerimiz bizlere taleplerini ilettiler. Bizler de bu taleplerini inşallah vekil seçildiğimizde yerine getirmek için çalışacağız. Halkımızın Cumhurbaşkanımıza müthiş bir destek ve teveccühü var. Bu kıymetli desteklerinden dolayı tüm Mardinli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı büyük bir zaferle bu seçimi kutlayacağız.  Mardin’i daha iyi yerlere getireceğiz.”

Adak, seçim çalışması kapsamında Yeşilli ve köylerini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.