TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Anaokulu Öğrencilerine Muhteşem mezuniyet gecesi

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adalet Anaokulu Öğrencilerine Muhteşem mezuniyet gecesi

 EMRE EKİCİ

ADANA(İLKHABER)-Adalet Anaokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılının mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı ile başlayan mezuniyet programı Adalet Anaokulu Müdürü Hasan Ongu’nun konuşması ile devam etti. Konuşmasında miniklerin eğitim-öğretim faaliyetleri için yapılanlar ve yapılması gerekenler vurgulandı. Çocukların milli bilinç ve cumhuriyet gelenekleriyle yetiştirildiği belirtilerek mezuniyet sevincini sadece velilerin değil tüm okulun yaşadığını söyledi. 2022-2023 eğitim öğretim yılında güzel ve verimli bir dönem geçirdik. Başarıya okul- öğrenci ve önem veren ailenin birlikte hareket etmesiyle ulaşılır dedik. Kendini ispatlamış kaliteli bir eğitim kurumu olan Adalet Anaokulu  kendine emanet edilmiş olan çocuklarımızın, geleceğimizin hizmetindedir. Adalet Anaokulu ailesi çatısı altında olmanın mutluluğunu ve gururunu vurgulayan Okul Müdürü Hasan Ongun; “Sevgili çocuklar yolunuz ve bahtınız açık olsun. Velilerine de teslim aldığımız emanetleri sevgi ve bilgiyle donatılmış olarak sizlere teslim ediyoruz” dedi.

Coşkulu geçen mezuniyet gecesinde Papatyalar sınıfı, Kelebekler sınıfı hal oyunları gösterilerinde anne ve babalarından büyüK alkış aldılar. Laleler sınıfı pon pon dans gösterilerinde hünerlerini başarıyla sergilediler. Arılar sınıfı, Yıldızlar sınıfı ve Şirinler sınıfı modern dans gösterileriyle hem coştular hem de anne babalarına büyük bir sevinç yaşattılar.

DÜNYA’NIN EN GÜZELİ ÇOCUKLAR

Adalet Anaokulu  öğrencileri çağdaş yaşamın getirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılarak aldıkları özgüvenle sahnede ailelerine unutulmaz bir anı bıraktılar.  Minicik kalpleriyle aldıkları görevleri başarıyla tamamlayan öğrencilerin sevinç ve mutlulukları görülmeye değerdi.  Adalet Anaokulu ailesi ve anne babaları yavrularının sevinç ve mutluluklarını paylaşarak duygulu anlar yaşadılar. Programın sonlarına doğru satranç turnuvasında başarılı olan öğrencilere Okul Müdürü Hasan Ongun ve satranç öğretmeni Gülsüm Koyuncu sahnede ödüllerini verdiler. Minik öğrenciler mezuniyet sevinci yaşarken, aileleri büyük onur yaşadı. Yıldızlar sınıfı, Kelebekler sınıfı ve Papatyalar sınıfının kep atma töreniyle coşkulu geçen mezuniyet töreni mutlu bir şekilde sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.