TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 1954 FK transferlere başladı

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana 1954 FK transferlere başladı

Geçtiğimiz sezon Bal Ligi 7. Grup lideri olarak 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Adana 1954 FK, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Teknik Direktör olarak Adem Çağlayan’ı getiren Adana ekibi, Murat Demirezen, Şafak Sarı, Fatih Özkan ve Mert Meriç Köstereli’nin yanı sıra kaptanları Tolgahan Acar ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2022-23 Bölgesel Amatör Lig'de 7. grupta oynadığı 15 maçta 11 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 3. Lige yükselen Adana 1954 FK, şimdiden yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezon için iddialı olan turuncu-beyazlılar, ilk olarak teknik direktörlüğe Adem Çağlayan’ı getirdi.

Teknik direktör ile birlikte 4 oyuncuyu transfer ederken, mevcut kaptanları ile de bir yıllık anlaşmaya vardı. Adana 1954 FK, geçen sezon Kayseri EMAR FK forması giyen Murat Demirezen’i renklerine bağladı.

Ardından iç transferde; Şafak Sarı ile 1 yıl, Fatih Özkan ile 2 yıl, Mert Meriç Köstereli ile 2 yıl ve kaptanları Tolgahan Acar ile 1 yıllık sözleşmeyle yeniden anlaştı.

Çalışmalar hakkında konuşan Kulüp Başkanı Menderes Kutlu, “İlk olarak teknik direktör sorununu çözdük. Teknik direktör olarak Adem Çağlayan’ı getirdik ve hocamıza güveniyoruz. Ardından iç transferde bazı oyuncularımızla yeniden anlaşmaya vardık. Hayırlı olsun.. Adana'yı takım olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz ve taraftarlarımızla yeni sezonda çok şeyler başaracağız” dedi.

Bu arada Adana ekibinde yeni takım antrenörleri de ekibe katıldı. Turuncu-beyazlılarda; Takım Analiz Antrenörü olarak Adil Fuat Şentekin, Takım Kaleci Antrenörü İbrahim Ersin Aydınalp ve Atletik Performans Antrenörü olarak Cevahir Çaçan geldi.

Geride kalan sezon performansıyla dikkat çeken Adana 1954 FK, 2022-23 Bölgesel Amatör Lig'de 7. grupta oynadığı 15 maçta 11 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 3. Lige yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.