TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor boş durmuyor

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2023 18:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2023 19:35

6 Şubat sabahı ülkemiz büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldı. Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla sabah 7,7 ve öğleden sonra 7,6 şiddetli depremler yaşadık. Asrın felaketinde Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye illerimizde büyük yıkım meydana geldi. Büyük depremin 11. gününde can kaybı ise 38 bin 44 olarak açıklandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmeti yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülke olarak kenetlendik ve hep beraber yaralarımızı sarıyoruz. Ayrıca birçok ülke de acılarımıza ortak oldu ve yardımlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin spor camiası da hem bireysel, hem yardım kampanyaları ile büyük destek veriyor. Şuanda ligler de ertelenmiş durumda ve ekipler hâlâ yardım işleri yapıyor.

Kentimizin Süper Lig’de mücadele eden güzde ekibi Adana Demirspor da ilk günden beri çalışıyor. Futbolcuları kendilerince nakdi yardımlar yaptı, kampanyalar düzenleyerek depremzedelerimize yardım ediyor.

Adana Demirspor kulübümüz de aynı şekilde ilk günden beri ihtiyaç malzemeleri toplayıp gönderdi. Bununla beraber kampanyaları sürdürüyor. Ayrıca geçtiğimiz gün İtalya’nın Serie A Ligi’ndeki takımlarından ACF Fiorentina ile temsili maç programı düzenleyen Adana Demirspor, şimdi de Beşiktaş Kulübü ile temsili maç ayarladı.

Slogan, ‘Temsili Maçlarımızda deprem bölgesi için tek yürek oluyoruz”.. gerçekten de öyle.. Deprem bölgesi için tek yüreğiz.. Adana ekibimize bu güzel çalışmaları için çok çok teşekkür ediyoruz. Tabi ki tüm spor camiamıza da teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.