TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Gençlik Merkezi Çevre Temizliğinde Farkındalık Oluşturdu

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla gençlerle birlikte Yaşar Kemal Yürüyüş Parkurunda çevre temizliğine farkındalık oluşturdular.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Gençlik Merkezi Çevre Temizliğinde Farkındalık Oluşturdu

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)-  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla gençlerle birlikte Yaşar Kemal Yürüyüş Parkurunda çevre temizliğine farkındalık oluşturdular.

cevre3

Çevre farkındalığı oluşturmak için Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Adana Gençlik Merkezi, faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla kent insanının sıklıkla kullandığı Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gençlerle birlikte çevre temizliği yapan Adana Gençlik Merkezi gençlik liderleri, farkındalık yarattılar.

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda yürüyüş ve egzersiz yapan vatandaşlar ise çevre duyarlılıkları için gençleri tebrik ederek etkinliğe katılım sağladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.