TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde eğitim düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde eğitim düzenlendi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışmalar sürüyor. Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Serbest Orman Mühendisleri ve Serbest Ormancılık Bürolarına İzin-İrtifak Şube Müdürlüğünün izin dosyaları kontrolü ve dosyalarda bulunması gerekli olan belgeler hakkında eğitim düzenlendi.

Eğitime Adana Orman Bölge Müdürü Sayın Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Kızıl, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Adil Şen, OMO Doğu Akdeniz Şube Başkanı Şensu Küçükateş, İzin ve İrtifak Şube Mühendisleri ve Orman Mühendisleri ile Ormancılık Büro şirketlerinin yetkilileri katıldı.

Eğitim de İzin-İrtifak Şube Müdürlüğü konuları, Orman Kanunlarının ilgili maddeleri ile Uygulama Yönetmeliği hakkında bilgiler, yapılması gerekli olan iş ve işlemler hakkında bilgiler verildi. Bölge Müdürümüz Sayın Mahmut Yılmaz eğitime katılan tüm paydaşlara teşekkür etti ve ülkemiz ormancılığına faydalı olması dileklerinde bulundu.

ÇOCUKLAR TOHUM ÇIKARTMAYI ÖĞRENDİ

Öte yandan Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yeni kızılçam tohumları çıkarma işlemini çocuklarla uygulamalı yapıldı. Yapılan incelemelerde çocuklara tohum çıkartma işlemi gösterildi.

Bölge Müdürlüğü’ne bağlı, Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğümüzde, 2024-2025 yıllarında uygulanacak olan avans planları için bakım etası tespit çalışmalarına da başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.