TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Valisi Elban: "Seçim güvenliği için 12 bin civarında polis ve jandarma görev alıyor"

ADANA VALİSİ DR. SÜLEYMAN ELBAN OYUNU KULLANDI.ELBAN, KENT GENELİNDE OY KULLANMA İŞLEMLERİNDE HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK OLMADIĞINI SÖYLEYEREK, “YAKLAŞIK 9 BİN CİVARI POLİS VE 3 BİNE YAKIN JANDARMA PERSONELİ GÖREV ALIYOR” DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Valisi Elban: "Seçim güvenliği için 12 bin civarında polis ve jandarma görev alıyor"

Adana Valisi Süleyman Elban oyunu kullandı. Elban, kent genelinde oy kullanma işlemlerinde herhangi bir olumsuzluk olmadığını söyleyerek, “Yaklaşık 9 bin civarı polis ve 3 bine yakın jandarma personeli görev alıyor” dedi.

Vali Süleyman Elban, eşi İrem Beyza ile merkez Seyhan ilçesindeki Gazi Ortaokulu’na geldi. Burada bir süre sıradaki vatandaşların oy kullanmalarını bekleyen

Elban, daha sonra seçmen kağıtlarını vererek kabine geçti. Vali Elban, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, kent genelinde oy kullanma işlemlerinde herhangi bir olumsuzluk olmadığını söyledi. Elban, “Bugün il genelinde 4 bin 773 sandıkta vatandaşlarımız oylarını kullanıyorlar. Sabah 08.00 itibarıyla vatandaşlarımız oylarını sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladı. Haftalardan bu yana vatandaşımızın iradesini sandığa doğru bir şekilde yansıtması ve seçimlerin doğru, huzurlu bir şekilde yürütülmesi için çalışmalar yürütüyorduk. Sorunsuz olarak oy verme işlemleri başladı ve seçimler ilimizde huzur içerisinde devam ediyor” diye konuştu.

Elban, kent genelinde 9 bin civarında polis ve 3 bine yakın jandarma personelinin görev aldığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.