TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ve Osmaniye'de hasta veya engelliler ekiplerin yardımıyla oyunu kullandı

Adana ve Osmaniye'de, hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler, "seyyar sandık" uygulamasından faydalanarak oylarını kullanırken, bazıları ise sağlık ekiplerinin yardımıyla sandık başına götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana ve Osmaniye'de hasta veya engelliler ekiplerin yardımıyla oyunu kullandı

OSMANİYE (AA) - Adana ve Osmaniye'de, hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler, "seyyar sandık" uygulamasından faydalanarak oylarını kullanırken, bazıları ise sağlık ekiplerinin yardımıyla sandık başına götürüldü.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olduğunu beyan eden seçmenler, evlerinde oyunu kullandı.

Evine getirilen seyyar sandıkta oy kullanan yürüme engelli 72 yaşındaki Zeynep Bülbül, vatandaşlık görevini yaptığı için mutlu olduğunu belirtti.

Görevlilere ve bu imkanı sağlayanlara teşekkür eden Bülbül, "Evime geldiler, oyumu kullandım. Vatandaşlık görevimi yaptım. Devletimizden milletimizden Allah razı olsun." dedi.

Evinde, oğlunun yardımıyla oyunu kullanan 92 yaşındaki Hatice Kocaman da sunulan hizmetten memnun kaldığını vurgulayarak, seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını diledi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören bazı hastalar da sağlık ekiplerinin yardımıyla ambulanslarla oy kullanacakları okullara götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.