TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Canlı Kurban Fiyatları 13 Haziran’da Açıklanıyor

Adana Kasaplar Odası Başkanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla canlı küçük ve büyükbaş hayvan fiyat tespiti için 13 Haziran’da komisyonların toplanacağını ve kurbanlık fiyatlarını belirleyeceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’da Canlı Kurban Fiyatları 13 Haziran’da Açıklanıyor

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA(İLKHABER)- Adana Kasaplar Odası Başkanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla canlı küçük ve büyükbaş hayvan fiyat tespiti için 13 Haziran’da komisyonların toplanacağını ve kurbanlık fiyatlarını belirleyeceklerini açıkladı.

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla beraber piyasada ve vatandaşlar tarafından canlı küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatları merak konusu oldu. Henüz daha fiyat tespit komisyonu toplanmamışken sosyal medya üzerinden ve piyasa içinde zaman zaman fiyatlar ile ilgili paylaşımlar yapılması ise dikkat çekti. Adana Kasaplar Odası Başkanlığı, fiyatların 13 Haziran tarihinde resmi kurumlarda toplanıp belirleneceğini açıkladı.

Odası Başkanı Saruhan Yağmur, “İlimiz genelinde büyükbaş ve küçükbaş canlı kilogram birim fiyatları 13 Haziran 2023 tarih ve saat 13.00 de resmi kurumlarca Adana Kasaplar Odası Başkanlığı fiyat tespit komisyonunca belirlenecektir. Dernek ve benzeri gibi sosyal medyada paylaşılan asılsız yetkisiz kişi ve kişilere itibar edilmemeli. Asıl fiyat komisyondan çıkacak karar sonrasından belli olacak. O zamana kadar vatandaşlar sabırlı olmalılar. Her söylenene inanmamalılar” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.