TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da jandarmadan "joker" operasyonu: 16 gözaltı

ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE KOZAN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA BAĞLI EKİPLER EHLİYET SINAVLARINA BAŞKALARININ YERİNE “JOKER” OLARAK GİREN ŞÜPHELİLERE YÖNELİK KOZAN CUMHURİYET SAVCILIĞININ BAŞLATTIĞI SORUŞTURMA İLE ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’da jandarmadan "joker" operasyonu: 16 gözaltı

Adana’nın Kozan ilçesinde ehliyet sınavlarına başkalarının yerine "joker" olarak giren kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl jandarma Komutanlığı ve Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ehliyet sınavlarına başkalarının yerine para karşılığında ve kopya düzenekleri ile girenlere yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin planlı çalışmasında şüpheliler tespit edilerek, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında sınava başkalarının yerine girecek olanları organize edenlerin de yer aldığı 16 şüpheli yakalandı. Jandarmada ifadesi alınan şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında Kozan Adliyesine getirildi. Adliyeye getirilen şüphelilerin yakınlarının "Başını eğme, dik tut" diye seslenmesi ise dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.