TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da “seçim güvenliği” toplantısı yapıldı

Adana’da 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde alınması gereken güvenlik tedbirlerini görüşmek için “seçim güvenliği” toplantısı gerçekleştirildi. 

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’da “seçim güvenliği” toplantısı yapıldı

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)- Adana’da 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde alınması gereken güvenlik tedbirlerini görüşmek için “seçim güvenliği” toplantısı gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen toplantıya Adana Valisi Süleyman Elban, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

Adana Valiliğinin Toplantı Salonunda düzenlenen ve seçim güvenliğiyle alakalı bütün ayrıntıların ele alındığı ve değerlendirmelerin gerçekleştiği toplantıda bulunan Vali Elban, en önemli amaçlarının tüm vatandaşların huzur ortamında ve güvenli bir şekilde oy kullanmalarını sağlamak olduğunu belirtti. Seçim günü, seçim öncesi ve seçim sonrasında herhangi bir olumsuzluğa ve aksaklığa yer veremeyeceklerini vurgulayan Vali Elban, il genelinde hiçbir olumsuz duruma, güvenlik zafiyetine mahal vermemek amacıyla tüm tedbirlerin alınacağını ifade etti.

Seçim gününde görev yapan tüm birimlerin, birbirleriyle koordineli bir şekilde çalışacağına da değinen Vali Elban, seçim sonuçlarının hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’un da katıldığı toplantı, görüş alışverişiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.