TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADANAGİAD: Milli kurtuluş ruhuyla hainlere geçit vermedik

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Halid Milli, tarihin her döneminde vatanı için bağımsızlık ve özgürlük uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine de milli kurtuluş ruhuyla geçit vermediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ADANAGİAD: Milli kurtuluş  ruhuyla hainlere geçit vermedik

ADANA (İLKHABER) - Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Halid Milli, tarihin her döneminde vatanı için bağımsızlık ve özgürlük uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine de milli kurtuluş ruhuyla geçit vermediğini söyledi.
"GEÇİT YOK"
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yapan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, bağımsızlık aşkıyla dolu Türk milletinin yaşlısından gencine, kadınlarından erkeklerine bir bütün olarak 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine Çanakkale ruhu ve Kurtuluş Savaşı duygularıyla karşı durduğunu söyledi. Tarih boyunca bir çok badire atlatan Türk milletinin 15 Temmuz'da milli egemenlik uğruna ferasetini bir kez daha kanıtladığını söyleyen Halid Milli, "Güzelim ülkemiz 15 Temmuz 2016'da tarihimizin en büyük ihanet girişimlerinden biriyle karşı karşıya kalmıştı. Çok şükür tarihin her döneminde olduğu gibi Türk milleti bağımsızlık sevdasıyla atan koca yüreğiyle 15 Temmuz'da da hainlere geçit vermedi" dedi.
MİNNET VE RAHMETLE ANDI
Milli egemenliğe, bağımsızlığa, demokrasi ve Cumhuriyete yönelik bu hain girişimin, milli kurtuluş ruhuyla yok edildiğini vurgulayan Halid Milli, "Bu yüce milleti bölmek ve parçalamak isteyen hain odaklara karşı verilen büyük bir ders ve milletçe yeniden doğduğumuz gün olan 15 Temmuz'da, canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi ve kanlarıyla bedel ödeyen kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Yüce Allah bir daha böyle günler yaşatmasın. Türkiye Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşasın" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.