TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın en genç aday adayı

Adana’nın en genç AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşegül Söğüt oldu. Söğüt büyük bir heyecanla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ayşegül Söğüt, genç yaşına rağmen her kesime ulaşmaya çalışıyor. Söğüt, her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olup ona destek olmak ve Adana’ya ve ülkeye hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2023 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’nın en genç aday adayı

Bayram BULUT/ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) - Adana’nın en genç AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşegül Söğüt oldu. Söğüt büyük bir heyecanla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

AK Parti’de aday adaylık başvurusu yapanların arasında dikkat çekici isimlerden olan Ayşegül Söğüt yer aldı. Aslen Mardinli olan ve henüz 18 yaşında olan Ayşegül Söğüt AK Parti’nin en genç milletvekili aday adayı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seven ve onun yolunda gitmek isteyen Ayşegül Söğüt, aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvurusu yapmasının ardından seçim çalışmalarını hızlandıran Ayşegül Söğüt, genç yaşına rağmen her kesime ulaşmaya çalışıyor. Yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Ayşegül Söğüt, aday adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olup ona destek olmak ve Adana’ya ve ülkeye hizmet etmek için bu yola çıktığını belirten Söğüt, “Bu seçim Türkiye’nin yüzyılıyla vizyonu olacaktır. Bende bu seçimde AK Parti’den milletvekili aday adaylığına başvuru yaptım. İç mimarlık, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde aktif öğrenim görmekteyim. 7. Olağan Kongremizde İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. Bu görevi 2021-2023 yılları arasında yaptım” dedi.

Neden aday olduğunu anlatan Söğüt, “Neden aday oldum. Biz teknofest gençliği olarak, her şeyin farkındayız. Güzel dinimiz İslamiyet’e orta çağ zihniyeti diyenlere karşı, tarihte ezanı Türkçe okutanlara karşı, camilerimizi ahır yapanlara, alimlerimizi idam edenlere, başını örten kardeşlerimizi üniversiteden atanlara karşı aday oldum. Başta zulüm 1453’te başladı diyenler olmak üzere, her fırsatta ülkeme düşmanlıklarını gösteren hainlere karşı aday oldum. Bugüne kadar canla başla hizmet eden büyüklerimden bayrağı devralmak, Adana’ya, ülkeme hizmet etmek için yola çıktım. Her Türk gencinin, Türk kızının ülkesine bağlılığını vatana hizmetini göstermek, gelecek nesillerin bizleri hayırla yad etmesi amacıyla bu bayrağı devralmak istiyorum. En önemlisi Ülkemizin lideri, Dünya Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yalnız olmadığını göstermek, üzerinden yük almak için aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım” diye konuştu.

Kendilerinin teknofest kuşağı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olacaklarını anlatan Ayşegül Söğüt, “Ben aday gösterilir yada gösterilmem, milletvekili seçilir yada seçilmem sonuç her ne olursa olsun, bu can bu bedende olduğu müddetçe davama ülkeme, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağlı kalmaya devam edeceğim. Bizi ayrıştırıp Z kuşağısın, Y kuşağısın diyenlere karşı biz Elhamdulillah biz teknofest kuşağıyız ve Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.