TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın sonbahar çiçekleri açmaya devam ediyor

Son baharda olunmasına rağmen kentte bulunan rengarenk çiçekler görenleri adeta büyülüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kadın çalışanlar kenti güzelleştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2022 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’nın sonbahar çiçekleri açmaya devam ediyor

Selma ATAŞ / ÖZEL HABER

 

ADANA (İLKHABER) - Son baharda olunmasına rağmen kentte bulunan rengarenk çiçekler görenleri adeta büyülüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kadın çalışanlar kenti güzelleştirmeye devam ediyor.

Adana hem yaz ayında, hem de kış aylarında rengarenk çiçeklerin açtığı illerden bir tanesi. Parklarda, bahçelerde, yolların orta refüjlerinde, kavşaklarda açan birbirinden güzel çiçekler adeta görenleri büyülüyor. Çiçekleri eken kişiler ise Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kadın çalışanlar.

Son baharda olunmasına rağmen kentin birçok yerinde hala rengarenk çiçekleri görmek kadın işçiler sayesinde. Yazın kavurucu sıcağının altında, kışın ise çamur ve soğuk havada ekim işlemlerini gerçekleştiren kadın işçiler, ektikleri çiçeklere adeta gözü gibi bakıyorlar. Kentin güzellik emekçileri olan kadın işçiler, kenti güzelleştirerek önemli bir işlem gerçekleştirirken, diğer yandan ise görenlerin takdirini kazanıyorlar.  

Vatandaşlar, kent içerisinde son baharda bile rengarenk çiçeklerin açmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Vatandaşlar, kentin her tarafında açan rengarenk çiçekleri görmekten memnun olduklarını söyledi.

Kentin daha çok yeşil alanlara ihtiyacı olduğunu savunan vatandaşlar, “Belediye çalışanlarının emeğine sağlık. Gerçekten büyük özveriyle çalışıyor. Çok güzel çiçekleri ekerek kentin güzelliğine güzellik katıyorlar. Yazın kavurucu sıcağında bizler dışarıya çıkamazken onlar güneşin altında çalışıyorlar. Kış aylarında yağmur çamurda bu işi yapıyorlar. Hepsinin eline emeğine sağlık.” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.