TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın Sultanları

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2022 16:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2022 16:57

Adana’nın futbolun yanında Mislicom Kadın Voleybol Ligi’nde mücadele eden önemli bir ekibi var. Kentimizin Süper Lig ekibi Adana Demirspor’umuzun Çukurova Belediyesi ile ortak ekibi Kadın Futbol takımı..

Evet! Şuanda Sultanlar Lig’inde mücadele eden ve başarılı bir grafik çizen Çukurova Belediyesi Kadın Voleybol ekibimiz var. Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Vakıfbank, Galatasaray gibi devler ile aynı kulvarda yer alıyorlar.

Şuan 8.nci sırada yer alıyorlar.  10 hafta geride kaldı ve hafta geride kaldı ve 5 galibiyet elde ettiler. Ligde yeni bir ekibin bu başarısı bence takdire şayan.. Kendilerini bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Umarız daha iyi olurlar.

Geride kalan hafta sonu lider Eczacıbaşı ile maçları vardı ve salonun dışı, içeriden daha kalabalıktı. Yer olsa salondakiler kadarı daha maçı izleyecekti. Genci-yaşlısı, kadını-erkeği, çoluk-çocuk müthiş bir kalabalık vardı.

Yani Adana, voleybolu da çok seviyor. Aslında tüm spor dallarına ilgisi var. Her zaman destek veren bir kent olmuştur Adana.. Zaten voleybol maçlarına bakıyorsunuz tüm maçlarda müthiş bir taraftar desteği var.  O bakımdan Adana’mız, sporu çok seven bir kent..

Evet! Adana ilimizin voleybol sevdası da bir başka, diğer spor dalları gibi. Her maç ayrı bir keyif, ayrı bir heyecanla geçiyor. Çukurova’nın Sultanları ligde her zaman seyirci desteğini yanlarında görecektir. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.