TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın Trafik sorunu bu kez çözülecek mi?

Yazının Giriş Tarihi: 26.04.2023 18:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 18:09

Gittikçe büyümekte olan Metropol şehir Adana’nın trafik sorunu günden güne artıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi senelerdir bununla ilgili mücadele veriyor. Neyse ki seçim arifesi geldi de kayda değer bir çalışma sunuldu.

25 Nisan’da yapılan Adana'da Ulaşım Ana Planı Final Bilgilendirme Toplantısında sorunun çözülmesi adına bilim insanlarıyla ve uzmanlarla görüşülerek uzun zamandan beri işbirliği içerisinde ilerleyen Adana Büyükşehir Belediyesi önemli kavşak ve noktalarda düzenleme yapmaya, yeni yollar açarak trafiği rahatlatmaya yönelik çözüm önerileri sundular.

Adana’da özellikle işlek cadde ve sokaklarda yaşanan otopark sıkıntısı, kaldırım işgallerinin yanı sıra en önemli nedenlerinde biri olarak dar cadde ve sokakları sayabiliriz. Bununla ilgili artık yenileşme ve dönüşüm şart.

Zeydan Karaların bununla ilgili çalışmasında görünen o ki eğer vaat edilen projeler gerçekleştirilirse Adana trafiği rahatlayacak.

Bisiklet yolu ve nostaljik tramvay müjdesi

Alan mümkün olmasına rağmen bisiklet yolu alanımız çok gereksiz, gerekli ehemmiyet verilmemiş diyen Karalar, var olan 27km’lik bisiklet yoluna ilaveten 37 km’lik bisiklet yolu yapım işinin devam ettiğini söyledi. Birde nostaljik tramvay müjdesi verildi. Umarım bu tramvayı Adana’nın tarihi yerlerinde de görebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.