TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın Voleybol sevdası

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2022 18:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 18:15

Adana, sporun hemen hemen tüm alanlarında var olan bir kent.. Sonuçta sporu çok seven, her alanda boy gösteren bir ilimiz. Kentin futbola olan sevdası, aynı şekilde basketbola, voleybola, yüzme, tenis ve daha birçok spor alanına tartışılmaz..

Tabi futbol deyince akla ilk Süper Lig’de yer alan Adana Demirspor ve TFF 1. de bulunan Adanaspor gelir. Bugün Süper Lig’de performansıyla dikkat çeken Adana Demirspor 3.cü sırada yer alıyor ve sadece kentte değil, tüm yurtta ve hatta yurt dışında dahi seveni ve taraftarı olduğunu görebiliyoruz. Kentimizin gurur kaynağı yani..

Adana Demirspor’umuz futbolun yanı sıra Çukurova Belediyesi Kadın Futbol takımı ile de el ele verip, Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kasın Voleybol takımını oluşturdu. Bence iki önemli değerimizin bir araya gelip oluşturduğu bu ekip çok güzel işlere imza atacaktır.

Şuanda Sultanlar Lig’inde yani Mislicom. Kadın Voleybol Ligi’nde yer alıyorlar. Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Vakıfbank, Galatasaray gibi devler ile aynı kulvarda yer alıyorlar. Şuan 8 hafta geride kaldı ve bu 8 maçın 5’ini kazandılar. Yani devler arenasında iyi bir grafik ile dikkatleri şimdiden üzerine çektiler. Ligde yeni bir ekibin bu başarısı tabi ki takdire şayandır. Tebrik ediyoruz.

Kentte oynadıkları tüm maçlara bakıyoruz, müthiş bir taraftar desteği var.  Tüm maçları dolu dolu geçiyor. Zaten dedik ya! Adana sporu çok sever diye..

Evet! Adana’nın diğer dallarda olduğu gibi voleybol sevdası da bir başka.. Şimdi güçlü bir ekibimiz de olunca bu sevda daha bir başka oluyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.