TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2022 18:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 16:01

Artık yeni sezona sayılı günler kaldı. Yani futbol heyecanı yeniden başlayacak. Ağustos ayının 5’inde heyecan start alıyor. Tabi sezon yaklaştıkça takımlar transferlerini de neredeyse bitirdi gibi.. Kamp dönemlerinde de yine aynı şekilde kısa süreleri kaldı.

Kentimizin önemli ekiplerinden TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, kamp döneminin ikinci etabına başladı. Ara ara transferleri yaparak bir yandan onları da kampa dahil edip uyumu açısından çalışmalara ekliyor.

Kamp çalışmalarına baktığımızda Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile iyi gittiğini görüyoruz. Çalışmaların keyifli gittiğini, oyuncuların uyum içerisinde olduğunu ve iki önemli hazırlık maçını da yaparak yeni sezon için dolu dolu geçen bir kamp sürecini var.

Bu gidişle bence yeni sezona iddialı başlayıp, iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum. Temennimiz Adanaspor’un son 3-4 sezonda yaşadığı sorunları bu sezon yaşamaması.. Çünkü gerçekten sezon sonlarında büyük sıkıntılar yaşadılar.

Geride kalan sezonda dahi son iki haftaya kadar büyük bir risk içerisindeydiler. Zaten ligi de 45 puanla 15’nci sırada tamamladılar. Son haftalarda Kocaelispor puan kaybetmeseydi bence Adanaspor’un işi çok zordu.

Neyse artık geride kalan sezonlara değil, yeni sezona bakmak lazım. Tüm dikkatini yeni sezona çevirip, iyi bir Adanaspor bekliyoruz. Kadro yapılanmasını da umarım eksik yapmazlar. İyi isimleri alıp iddialı bir ekip olması hepimizin temennisi..

Evet! Futbol heyecanı yeniden başlayacak. Adım adım lige doğru gidiyoruz. Adanaspor’un, iyi bir kadro ile yeni sezona iyi başlayıp, iyi bitirmesi dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.