TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adım adım hedefe

Yazının Giriş Tarihi: 26.03.2023 17:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.03.2023 17:35

Adana’mızın Sultanlar Ligi’nde temsil eden ilk ve tek takımı olan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ilk sezonu olmasına rağmen gayet başarılı bir dönem geçiriyor. Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Zorlu bir lig, zorlu rakipler.. Sultanlar Ligi kolay bir lig değil.. Puan sıralamasına baktığınızda Eczacı ekibi namağlup olarak lider durumda ve arkasından Vakıfbank, Fenerbahçe, THY, Galatasaray şeklinde gidiyor.

Adana ekibimi yani Çukurova’nın Sultanları da şuan 7. Sırada bulunuyor. Sezon sonunda ilk 8’de yer aldıklarında play-off hattına girmek.. 14 takımlı 2 devreli, deplasmanlı lig usulüne göre karşı karşıya gelinen Sultanlar Ligi etabı sonunda, son iki sırayı alan takımların (13 ve 14’üncü) 1. Lig’e düşeceği organizasyonda, ilk dört sırayı alacak takımlar ise şampiyonluk mücadelesi için play-off 1. etap maçlarına çıkacak. Lig etabını 5, 6, 7 ve 8’inci sırada bitirecek takımlar da play-off 2. etap mücadelesinde yer alacak.

Final Maçları ilk maç alt sırada tamamlayan takımın evinde, ikinci ve üçüncü maç üst sahada ki takımın evinde oynanır. Gerekirse dördüncü maç alt sıradaki takımın beşinci maç üst sıradaki takımın evinde oynanacak ve 3 maç kazanan takım lig şampiyonu olacak.

Statü böyle.. Hal böyle olunca ligde play-off çok önem arz ediyor. Sultanlarımızın on üç maçını alması, bu zorlu yolda çok önemliydi. Bu sonuçlarla puanını 29’a çıkarıp 7.’liğe yükseldiler ve play-off yolunda önemli bir çıkış yakaladılar.

Kentimizin güzide ekibi, 28 Mart Salı günü erteleme maçında THY ile Adana’da karşılaşacak ve bu maçı da kayıpsız geçeceğine inanıyoruz. Sonrasında ise zorlu iki maç var. 1 Nisan Cumartesi günü yine Adana’da ligin 22. Hafta maçında Fenerbahçe Opet, ligin 23. Haftasında ise 08 Nisan 2023 Cumartesi günü lider Eczacıbaşı Dynavit’e konuk olacaklar..

Maçlar zorlu ama ekibimize güveniyor ve başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.