TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da ’Mahalle Ligi’ tamamlandı

AFYONKARAHİSAR VALİSİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI HİMAYELERİNDE AFYONKARAHİSAR’DA DÜZENLENEN ‘MAHALLE LİGİ’ ETKİNLİĞİ 600 KİŞİNİN KATILIMIYLA; BADMİNTON, VOLEYBOL VE BASKETBOL BRANŞLARINDA TAMAMLANDI.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Afyonkarahisar’da ’Mahalle Ligi’ tamamlandı

Afyonkarahisar’da düzenlenen ‘Mahalle Ligi’ etkinliği 600 kişinin katılımıyla; badminton, voleybol ve basketbol branşlarında tamamlandı.

Afyonkarahisar’da düzenlenen ‘Mahalle Ligi’ etkinliği büyük ilgi gördü. 14-17 yaş arasındaki gençlerin katıldığı badminton branşına 250 kişi, basketbol branşına 200 kişi, voleybol branşına ise 150 kişi başvuru yaptı.

Karşılaşmalar neticesinde düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara ödülleri; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve mahalle muhtarları tarafından takdim edildi.

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, "Afyonkarahisar Valiliğimiz himayelerinde bir spor etkinliğimizin daha sonuna geldik. Burada temel amacımız gençlerin aktif spora katılımını teşvik etmek. Çok fazlasıyla bir katılım gerçekleşti. 600 gencimiz başvuruda bulundu. Spor konusunda potansiyeli yüksek gençleri spora yönlendirme noktasında önemli bir adım attık. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’a spor alanında katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen mesai arkadaşlarıma, mahalle muhtarlarına ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.