TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray'dan Hatay'daki depremzede çocuklara oyuncak desteği

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aksaray'dan Hatay'daki depremzede çocuklara oyuncak desteği

HATAY (AA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesindeki depremzede çocuklara Aksaray'dan oyuncak gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyaları sürüyor. Gıda ve kıyafet gibi yardımların yanı sıra deprem bölgesindeki çocuklar için akranları da oyuncak desteğinde bulunuyor.

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğünde toplanan yardımlar, ekiplerce ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtılıyor. Koliler arasında depremzede çocuklar için oyuncaklar da yer alıyor. Kimi zaman oyuncak kutularının içerisinden depremzede çocuklar için yazılmış mektuplar da çıkıyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesis amiri Ömer Doğan, AA muhabirine, depremzedelerin yaralarının sarılması için yardımların sürdüğünü söyledi.

Gelen kolileri tesislerinde ihtiyaca göre ayırarak depremzedelere dağıttıklarını aktaran Doğan, kimi zaman kutuların içinden çıkan mektup ve notlarla duygusal anlar yaşadıklarını belirtti.

Aksaray'dan Zeynep Kavakoğlu'nun gönderdiği oyuncak kolisinin içerisinden çıkan notun da kendilerini duygulandırdığını anlatan Doğan, yaraların sarılmasında destek olan herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.