TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Albaraka Türk'ün desteğiyle "dünyanın ilk özel sinemacıları" projesi hayata geçirildi

- Derince Belediyesi Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, hayal sahibi özel bireylerin Yeşilçam canlandırmalarıyla hazırlanan Hayallerin Ötesinde filminin gösterimi yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Albaraka Türk'ün desteğiyle "dünyanın ilk özel sinemacıları" projesi hayata geçirildi

İSTANBUL (AA) - Albaraka Türk, bir ilke imza atarak Derince Belediyesi’nin ev sahipliği ile Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinin Yeşilçam canlandırmalarıyla hazırlanan Hayallerin Ötesinde filmi vesilesiyle bir etkinlik düzenledi.

Albaraka Türk açıklamasına göre, bankanın ana sponsorluğunda Derince Belediyesi ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen projeyle dünyada bir ilke imza atıldı.

2 Aralık’ta Derince Belediyesi Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, hayal sahibi özel bireylerin Yeşilçam canlandırmalarıyla hazırlanan Hayallerin Ötesinde filminin gösterimi yapıldı.

Proje kapsamında, ilk etapta Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinin Yeşilçam canlandırması gerçekleştirdiği bir film çekildi. Galaya katılanlar, Çocuk Sinema Okulu Kurucusu Emre Turanlı yönetmenliğindeki Hayallerin Ötesinde filminin gösterimini izleme fırsatını yakaladı. Etkinliğe Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de katılım sağladı.

Albaraka Türk, düzenlediği bu etkinlikle kurumsal sosyal sorumluluk alanında yürüttüğü çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Dünyanın İlk Özel Sinemacıları projesinin, özel bireylerin sosyal hayata entegrasyonuna destek olması ve bu konu üzerindeki toplumsal bilincin ve farkındalığın gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz, şunları kaydetti:

"Albaraka Türk olarak kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki güncel gelişmeleri takip etmenin yanı sıra bu alanda gerçekleştirilen çalışmaları da memnuniyetle karşılıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle hayata geçirilen bu kıymetli projenin, hem özel bireylerin topluma entegrasyonuna hem de bu konudaki toplumsal bilincin gelişimine katkıda bulunmasını temenni ediyorum.

Bu anlamlı günde başta film ekibi olmak üzere projeye destek veren Derince Belediyesi’ne, Çocuk Sinema Okulu’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Albaraka Türk olarak sosyal sorumluluk alanına verdiğimiz desteği sürdürmeye ve alandaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.