TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALG Spor, Beşiktaş deplasmanından avantajlı döndü

GAZİANTEP ALG SPOR, TFF KADINLAR FUTBOL SÜPER LİGİ PLAY-OFF ÇEYREK FİNALİ İLK MAÇINDA DEPLASMANDA BEŞİKTAŞ İLE 1-1 BERABERE KALDI. GAZİANTEP EKİBİ BU SONUÇLA 7 MAYIS PAZAR GÜNÜ EVİNDE OYNAYACAĞI RÖVANŞ MAÇI ÖNCESİ AVANTAJ YAKALADI.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ALG Spor, Beşiktaş deplasmanından avantajlı döndü

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Gaziantep ekibi bu sonuçla 7 Mayıs Pazar günü evinde oynayacağı rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off çeyrek finali ilk maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde oynanan mücadelenin 33. dakikasında Esra Manya’nın attığı golle Beşiktaş 1-0 öne geçti. Sarı-grili takımın ilk yarıdaki baskıları sonuç vermeyince devre 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan ve Beşiktaş kalesini abluka altına alan ALG Spor, aradığı golü 65. dakikada başarılı oyuncusu Eda Karataş ile buldu ve siyah-beyazlı rakibi karşısında eşitliği sağladı. Karşılaşmanın geri kalan kısmında iki takımın gol çabaları başarısız sonuçlanınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

"İkinci maçta işi bitireceğiz"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, "Oldukça çekişmeli ve heyecanlı bir maç oldu. İyi bir mücadele ortaya koyduk. 1-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmayan takımımız beraberliği sağladı. Belki kazanabilirdik ama olmadı. İkinci maçta Kalyon Stadyumu’nda taraftarlarımızın da desteğiyle bu işi bitirip yarı finale çıkacağımıza inanıyorum. Tüm Gaziantepli taraftarlarımızı Pazar günü Kalyon Stadyumu’na bekliyorum" diye konuştu.

Karşılaşmanın rövanşı ALG Spor ev sahipliğinde, 7 Mayıs Pazar günü Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.