TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alpay Çelebi Adanaspor’da

TFF 1. Ligin 22. Hafta maçında kendi sahasında Bodrumspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ederken, transferler de bir bir açıklanıyor. Toros Kaplanı, Kocaelispor ile yollarını ayıran 23 yaşındaki savunmacıyı renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Alpay Çelebi Adanaspor’da

İbrahim BAYSAL

ADANA (İLKHABER) – TFF 1. Ligin 22. Hafta maçında kendi sahasında Bodrumspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ederken, transferler de bir bir açıklanıyor. Toros Kaplanı, Kocaelispor ile yollarını ayıran 23 yaşındaki savunmacıyı renklerine bağladı.

Adanaspor, TFF 1. Ligin 22. Hafta maçında kendi sahasında Bodrumspor’u konuk edecek. Maç hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılar, dün Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan idman öncesi kondisyon çalışıp, ardından ısınma hareketleriyle idmana başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular yardımcı antrenörler eşliğinde anaerobik eşik koşusu, yönsüz oyun ve kenar ortalı gol vuruşu çalışmaları yaptı.  Çift kale maçın ardından antrenman streching ve yer hareketleri ile sona erdi.

ALPAY ÇEBELİ İLE 1.5 YILLIK ÖSZLEŞME

Sezonun ilk devresinde istediği performansı gösteremeyen ve sezon sonu sıkıntı yaşmak istemeyen Toros Kaplanı yeni isimlerle kadrosunu güçlendiriyor. Adana ekibi, daha önce prensip anlaşmasına varılan Alpay Çelebi ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kocaelispor ile yollarını ayıran 23 yaşındaki savunmacıyla 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı.. Çelebi, Adana'da yeni takımıyla çalışmalara başladı.

Adanaspor Kulübü transfer ile ilgili, “Kulübümüz son olarak Kocaelispor’da forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu Alpay Çelebi ile 1,5 yıllık sözleşmeye imza atmıştır.  Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.