BALCALI'YA YAKIŞMIYOR

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bahçesi içerisinde bulunan ziyaretçilerin kullandığı tuvaletler kullanılamaz duruma geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2015 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2015 16:50
ilkhaber-gazetesi.com

 

 

Hastane bahçesinde bulunan ziyaretçilerin sıklıkla kullandıkları tuvalet adeta mikrop yuvasını andırıyor. Tuvaletlerin pisuvarlarının bazılarının, tıkalı bazılarının ise kırık olduğu ve parçalarının yerlerde durduğu objektiflere yansıdı. Hastane tuvaletinin içinin tamamen pisuvarlardan akan sularla kaplı olması ise tuvalete girenlerin paçalarını çemirlemesine neden oldu. Tuvalet içerisindeki musluk ise adeta bomba görevi görüyor. Üstün körü sıkıştırılmış musluğu açmak isteyenler tavana kadar fışkıran suyun altında kalıyor.

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bahçesi içerisinde bulunan ziyaretçilerin kullandığı tuvaletler kullanılamaz duruma geldi.

Hastane bahçesinde bulunan ziyaretçilerin sıklıkla kullandıkları tuvalet adeta mikrop yuvasını andırıyor. Tuvaletlerin pisuvarlarının bazılarının, tıkalı bazılarının ise kırık olduğu ve parçalarının yerlerde durduğu objektiflere yansıdı. Hastane tuvaletinin içinin tamamen pisuvarlardan akan sularla kaplı olması ise tuvalete girenlerin paçalarını çemirlemesine neden oldu. Tuvalet içerisindeki musluk ise adeta bomba görevi görüyor. Üstün körü sıkıştırılmış musluğu açmak isteyenler tavana kadar fışkıran suyun altında kalıyor. Birçok kişi patlayın musluktan çıkan suyun atında ıslandıktan sonra tuvalet kabininden çıkıyor.

Erkekler tuvaletinde durum böyle iken kadınlar tuvaleti ise tamamen kapatılmış durumda. Bazı kadınlarında erkekler tuvaletini kullandıkları ileri sürüldü. Hasta yakınları hastane içerisinde başka bir tuvalet yapıldığı öne sürdü. Bu nedenle tuvaletlerin bakımlarının yapılmadığını belirten vatandaşlar, kendilerinin bu tuvaleti kullanmakta güçlük çektiklerini anlattı.