Renkli görüntüler

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk oturumu renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2019 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 17:20
ilkhaber-gazetesi.com

Özel haber

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk oturumu renkli görüntülere sahne oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşliğinde ilk kez toplanan mecliste ilginç görüntüler ortaya çıktı. İlk meclisi fotoğraflayarak ölümsüzleştirmek isteyen meclis üyelerinin olduğu görüldü. AK Parti Meclis Üyesi Vedat Gündoğan, bir gazetecinin fotoğraf makinesini alarak meclisi kendi gözünden fotoğrafladı. Meclis salonu içerisinde dolayan Gündoğan, meclis üyesi arkadaşlarının yanı sıra meclisi haberleştirmek için orada bulunan gazetecileri de çekmeyi ihmal etmedi.

FOTOĞRAFLAR ÇEKTİLER

Meclisin bir diğer fotoğraf çeken meclis üyesi ise, Ozan Gülaçtı oldu. Ozan Gülaçtı’da eline aldığı fotoğraf makinesiyle önce meclis kürsüsünde oturan meclis başkanı ve katiplerini çekti. Ardından ise Vedat Gündoğan’ın fotoğraflarını çeken Gülaçtı, bir süre sırasında oturarak fotoğraf çekim deneyimlerini gerçekleştirdi. Bazı meclis üyelerinin de cep telefonları ile fotoğraflar çektikleri objektiflerimize yansıdı.

MECLİSİN 3 VEDAT’I

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde bu dönem üç Vedat görev yapmaya başladı. Cumhur İttifakı’nın meclis üyeleri olan Vedat Gündoğan, Vedat Özdener ve Vedat Cengiz meclis oturumu esnasında gazetemize poz verdi.

MECLİSTE GRUBU BULUNAN PARTİ SAYISI 4 OLDU

Yeni dönemde İyi Parti’nin de Adana Büyükşehir Meclisi’ne girmesiyle mecliste grubu bulunan parti sayısı 4’e çıktı.  Daha önce mecliste bulunan dört oturma sırasının ikisini Milliyetçi Hareket Partisi kullanıyordu. İyi Parti’nin de meclise girmesiyle MHP’nin iki oturma sırası sayısı teke düştü. MHP ambleminin asılı olduğu oturma sıralarının başına Adalet ve Kalkınma Parti’sinin amblemi asıldı. Daha önce Ak Parti’nin olan oturma alanı Cumhuriyet Halk Partisi’ne ayrıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeri ise İyi Parti’ye verildi.