
Adana Doğa Koleji öğrencileri, AFS Değişim Programı kapsamında eğitim gören yabancı öğrencilerle birlikte Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileriyle İngilizce dilinde düzenlenen özel bir etkinlikte buluştu.
Gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, Hukuk Fakültesi’nin “Anayasaya Giriş” dersine katılarak hem akademik ortamı deneyimleme hem de İngilizce pratik yapma fırsatı buldu. Etkinlik boyunca gerçekleştirilen grup çalışmaları, sunumlar ve interaktif etkinliklerle öğrenciler arasında güçlü bir iletişim ortamı oluştu.
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi, öğrencilere hem sosyal hem de akademik anlamda zengin bir deneyim sunarak büyük takdir topladı.Adana Doğa Koleji yetkilileri, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurcihan Dalcı Özdoğan’a ve Avrupa Birliği Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Görevlisi Erman Ekingen’e teşekkür etti.
Bu anlamlı etkinlik, farklı eğitim kurumları arasında kurulan iş birliğiyle öğrencilerin kültürel, sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayan örnek bir çalışma olarak değerlendirildi.