Kozan Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Ankara’ya gezi düzenledi. Program kapsamında gençler, önemli kurumları ziyaret ederek üniversite yaşamı ve afet yönetimi konularında bilgi edindi.
Haber Giriş Tarihi: 02.12.2025 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2025 12:50
Kozan Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Ankara’ya gezi düzenledi. Belediye Başkanı Mustafa Atlı öncülüğünde gerçekleştirilen programda öğrenciler, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Anıtkabir, AFAD, Bilkent Üniversitesi ve Ankara’daki Kozan Vakfı’nı ziyaret etti. Gezi çerçevesinde gençler, hem Türkiye'nin önemli kurumlarını yerinde tanıma fırsatı buldu hem de üniversite yaşamı ve afet yönetimi gibi konularda bilgi edindi. Kültürel ve eğitsel yönü güçlü olan program, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim olurken, gençlerin vizyonunun gelişmesine katkı sağladı.
Başkan Mustafa Atlı, gezinin ardından yaptığı değerlendirmede, gençlerin ufkunu açacak her çalışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, "Evlatlarımızın farklı şehirleri görmesi, önemli kurumları tanıması ve hedeflerini büyütmesi bizim için çok kıymetli. Onların memnuniyeti doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Öğrenciler ise geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine bu imkânı sağlayan Kozan Belediyesi ve Başkan Mustafa Atlı'ya teşekkür etti.