Sosyal medya fenomeni Burcu Atik, Bolu’nun en çok vergi ödeyen ismi oldu

Kamp videolarıyla tanınan sosyal medya içerik üreticisi Burcu Atik, 2024 yılında Bolu’da en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu. Bolu Vergi Dairesi Başkanlığı’nın yayımladığı listeye göre Atik, 8 milyon 206 bin 621 lira vergi ödeyerek zirveye yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2025 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2025 14:31

Bolu Vergi Dairesi Başkanlığı, "2024 Yılı Gelir Vergisi Bolu İli İlk 20 Sıralaması" listesini yayımladı. Geleneksel iş kolları yerine listede dikkat çeken bir meslek grubu öne çıktı. Sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan ve Atik Ailesi adıyla tanınan içerik üreticisi Burcu Atik, 2024 yılında en çok vergi ödeyen isim olarak listenin zirvesine yerleşti.

Açıklamaya göre, video içerik üreticisi Burcu Atik, bir yıl içinde toplam 8 milyon 206 bin 621 lira gelir vergisi ödeyerek Bolu'nun rekortmeni oldu. Bu durum, sosyal medya ekonomisinin ve içerik üretiminin ulaştığı finansal boyutu bir kez daha gözler önüne serdi.

LİSTENİN İLK ÜÇÜ BELİRLENDİ

Burcu Atik'in zirvede yer aldığı listenin ikinci ve üçüncü sıraları ise şu şekilde oluştu:

Vinç kiralama hizmeti veren Osman Kayışoğlu, 7 milyon 500 bin lira vergi ödemesiyle ikinci sırada yer aldı.

Listenin üçüncü sırasında ise 6 milyon 665 bin 546 lira vergi ödeyen Şükrü Zengin bulundu.