
Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Hacer Aşkın, Zekeriya Öner, Ayşe Şevval Daşbaş, Sevda Nur İnceler ve Semiha Öge için ruhsat töreni düzenlendi. Baro Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene, Adana Barosu Başkanı Volkan Böke, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar, stajyer avukatlar ve ruhsat alan genç meslektaşların aileleri katıldı.
Tören öncesinde konuşan Başkan Volkan Böke, ruhsat alacak avukatlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek, hukukun üstünlüğü ve savunma hakkının önemine vurgu yaptı.Konuşmanın ardından Avukatlık Andı’nı okuyan yeni avukatlara cübbeleri; Av. Oktay Tavşan, Av. Buluçhan Yıldız, Av. Bülent Demirel, Av. Hüsniye Has ve Av. Ali Kemal Biçer tarafından giydirildi.
Duygu dolu anların yaşandığı tören, ruhsat alan avukatlar ile cübbelerini giydiren meslektaşların düşüncelerini paylaşmasıyla sona erdi.