Adana'da gece siren sesleri: Bölgeye yönelen füzenin havada vurulduğu öne sürüldü

Adana’da sabaha karşı siren sesleri yükseldi. Bu sıralarda bölgeye yöneldiği öne sürülen İran füzesinin havada imha edildiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2026 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2026 10:50

Adana’da sabahın erken saatlerinde yaşanan gelişme kentte kısa süreli paniğe yol açtı. Adana’da çok sayıda vatandaş saat 03.30 civarında gürültüyle uyandıklarını bildirdi. Bu sıralarda bölgeye yöneldiği öne sürülen İran füzesinin havada imha edildiği iddia edildi.

İlk bilgilere göre kentte herhangi bir noktaya düşen füze parçası ya da bir hasar bulunmadığı belirtiliyor. Siren sesleri ile ilgili yetkililerden yapılacak resmi açıklama ise merakla bekleniyor.

Bu arada sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerin de sahte olduğu, söz konusu içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.