
Adana Valisi Mustafa Yavuz ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Ramazan Bayramı’nda 5 Ocak Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, görevi başındaki sağlık çalışanları ve tedavi gören vatandaşlarla bayram coşkusunu paylaştı. Ziyarette Vali Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz’a, İl Sağlık Müdürü Nacar eşlik etti. Heyeti, hastane girişinde Başhekim Uzm. Dr. Fatih Tepe ve hastane yönetimi karşıladı. Başhekim Tepe, ziyaret boyunca heyete hastanenin genel durumu ve bayram mesaisindeki birimler hakkında detaylı bilgiler verdi.
GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADILARHastane birimlerini tek tek gezen Vali Yavuz, İl Sağlık Müdürü Nacar ve Başhekim Tepe, görev başındaki sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Fedakârca çalışan personelle sohbet eden Vali Yavuz, sağlık ordusunun toplumun huzur ve güveni için taşıdığı kritik önemi vurguladı. Başhekim Tepe ve yönetim ekibi de personelin motivasyonunu artıran bu anlamlı ziyarette hazır bulunarak sağlık çalışanlarının bayram sevincine ortak oldu.
Ziyaret sırasında heyet, tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla da bir araya geldi. Hastaların sağlık durumları hakkında Başhekim Tepe’den bilgi alan Vali Yavuz ve eşi, hastalara moral verip bayramlarını kutladı.
Hasta yakınları ve hastane yönetimi, mülki idarenin nazik ziyaretinin bayram gününde kendilerine güç verdiğini ifade etti. Başhekim Tepe, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, 5 Ocak Devlet Hastanesi olarak Adana halkına en iyi hizmeti sunmak için bayramda da özveriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.