
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, geçtiğimiz günlerde yangın çıkan ve "Balıkçı Pasajı" olarak bilinen çarşı içi pasajda esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Vekili Yıldız, yangından etkilenen iş yerlerini tek tek gezerek esnafla görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca çarşı esnafının talep ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümü için ilgili birimlerle koordinasyon içinde çalışacaklarını söyledi.
Ziyaret sırasında esnafın yaşadığı mağduriyeti dinleyen Sevil Aydar Yıldız, "Yaşanan bu talihsiz olay hepimizi derinden üzdü. Yangından etkilenen esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Esnafımızın yalnız olmadığını bilmelerini istiyoruz. Bu çarşı, Ceyhan'ın kalbidir. Hep birlikte yaralarımızı saracağız, bu zorluğu dayanışmayla aşacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Vekili Yıldız, Balıkçı Pasajı ziyaretinin ardından çarşı esnafını da gezerek hayırlı işler diledi. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Yıldız, sorunların çözümü noktasında ilgili birimlerle koordinasyon içinde çalışacaklarını belirtti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, destek ve ilgisinden dolayı Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız'a teşekkür etti.