
Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) görev yapan akademik ve idari personel, Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bayramların birlik, beraberlik ve hoşgörünün simgesi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Beriş, ÇÜ ailesi adına Adana halkının ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Törene Rektör Yardımcıları ve çok sayıda akademik ile idari personel katıldı. Prof. Dr. Beriş, Ramazan ayı boyunca yaşanan dayanışma ve paylaşma ruhunun bayramla birlikte daha da güçlenmesini temenni etti.
Prof. Dr. Beriş, Ramazan Bayramı’nın gönül köprülerinin yeniden kurulduğu, kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulduğu özel günler olduğunu belirterek, sadece milletimizin değil tüm gönül coğrafyamızın huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini diledi.
Bayramların bir araya gelmek ve ortak değerleri paylaşmak için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Beriş, törene katılan tüm personelle tek tek bayramlaşarak sağlık, başarı ve mutluluk dileklerini iletti.
“RAMAZAN AYI BİRLİK VE PAYLAŞMAYI GÜÇLENDİRİYOR”Yayınladığı mesajda Ramazan ayının manevi atmosferinin insanları birbirine yakınlaştırdığını belirten Prof. Dr. Beriş, yardımlaşma ve paylaşma kültürünün toplumun en güçlü değerlerinden biri olduğunu ifade etti. Büyüklerin, hastaların ve ihtiyaç sahiplerinin bayram günlerinde de hatırlanmasının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Beriş, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlık için huzur, barış ve esenliğe vesile olması temennisinde bulundu.